Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha webes InternetBankba belépsz, ott a Kártyák menüben nem dob fel figyelmeztető szöveget a kártyáddal kapcsolatban, hogy pl. “Internetes biztonság kód szolgáltatás nincs beállítva”?
Fontos, hogy web-es felületről nézd, mert alkalmazásból nem mutatja az üzenetet.
Nekem például legutóbb OTP Visa kártyát ezért dobott vissza Simple és Barion, Apple Pay viszont gond nélkül bevette még úgyis.
… mégis ennél a banknál volt az előző hsz-ban írt esetem.
-
yogibear
addikt
Gondolom én.
Ne erőltesd.
Az új Simple is NFC-s, akárcsak a régi...
Le van írva... csak el kellene olvasni...
[link]
Érintéses mobilfizetés OTP Mastercard kártyával
Töltsd le a Simple Classic alkalmazástÉrintéses mobilfizetés OTP Visa kártyával
Töltsd le a Simple alkalmazástAzért van kétféle, mert a a régibe képtelenek voltak a Visa-t is integrálni, az újba meg a MC-ot... a kiváló IT-seik...
A Visa-hoz is kb 4 év kellett nekik az új apphoz, hogy beüzemeljék... Addig a Visa-soknak csak a plasztik volt érintésre...
Közben rájöttek jó sokára, hogy egyszerűbb beengedni a Google/Samsung/Xiaomi Pay-eket... ahol mindkét kártya működik... lehet rájöttek, hogy mégis olcsóbb nekik fizetni pár centet cserébe a használatért, mint további csilliárdokat beleölni egy saját alkalmazásba, ami ennyi idő után is csak fél megoldás...vagy inkább csak negyed... -
yogibear
addikt
Lehet újat kérni... az elfelejtett régi helyett...
Új PIN kód igénylése
A PIN kód elfelejtése esetén a Kártyabirtokos meglévő, kizárólag aktív státuszú kártyájához új PIN kódot igényelhet a kártya lejáratát megelőző 60. napig. Az új PIN kód kibocsátása az adott kártyához tartozó mindenkor hatályos Hirdetményben közzétett Új PIN kód igénylése díj felszámítása mellett történik.
Új PIN kód igénylésére kizárólag a Kártyabirtokos jogosult.Új PIN kód igénylésére az alábbi csatornákon keresztül van lehetőség: a) bankfiókban, b) az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatáson, c) a Központi Információs Vonalon, d) a Bankkártya HelpDesk-en keresztül.
Az új PIN kód kizárólag személyesen vehető át: a Kártyabirtokos által,
Az új PIN kódot a Bank az igényléstől számított 15 banki munkanap alatt bocsátja a
Kártyabirtokos rendelkezésére. Az új PIN kód elkészültéről a Bank sms vagy e-mail értesítést küld a Kártyabirtokos által az igényléskor megadott értesítési címre. Amennyiben az új PIN kód átvétele nem történik meg, a Bank a legyártott és át nem vett új PIN kódot a gyártástól számított 3 hónap múlva selejtezi, ezt követően új PIN kód igénylésére van
lehetőség. Az új PIN kód átvételét követően a Kártyabirtokos köteles azt OTP forinttöltésű ATM-en keresztül az új PIN kódhoz tartozó kártyával haladéktalanul aktiválni a „PIN kód aktiválása” menüpont alatt. Aktiválás nélkül az új PIN kód nem használható. Az új PIN igénylés rendelésének rögzítését követő munkanaptól a régi PIN kód nem
használható. -
-
net91
senior tag
Ilyenkor bökj rá a simpleben a kártyára amellyel fizetsz.
Valamely oknál fogva néha nem működik az automatikus token letöltés.
Nekem is sokszor előjött a sikertelen nfc-s fizetés és ilyenkor, ha ráböktem az elmentett kártyára, mindig töltett le tokeneket és utána már sikeres volt a fizetés. -
scream
veterán
Nálam Android 10-en megy, 11-en nem ment/jött a popup, hanem ha megnyitottam több fizetés után a Simple-t akkor dobta be/fel az adott activity-t...

Ez különösen akkor volt király, amikor futottam buszhoz, és próbálnám beolvasni a QR kódot Simple-el, de vásároltam 3-4 különböző helyen, akkor 3-4x vissza-t kell nyomni (egyből persze nem lehet eltüntetni) hogy egyáltalán a main activity-re tudjak jutni... De szerencsére 10-esen ez rendben megy.
-
A számládról jelenleg egyIk sincs levonva csak foglalva/zárolva vannak.
vagy vársz és ha könyvelt tétel lesz mindkettő, akkor panaszkodsz az OTPnek(ha a rendszer jól müködik, akkor a sikertelen foglalás visszakerül a számládra.)
Vagy a sikertelen cetlivel már most irsz egy panaszlevelet -
Mivel az OTP direkt azonosító a tied, így a saját kártyáidat látod.
Az asszony kártyáját ő maga látná, ha kértek neki is OTPdirekt azonosítót, akkor abban látszana.Nem volt ilyen igény a családban így csak tippelek, de társas számláknál is mindkét félnek külön azonosítója van és a saját kártyáit látja mindkét fél, gondolom Nálatok is az a gond, hogy nem a te kártyád.
PS: aktiválni lehet telefonon/használattal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest