- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alakesh #8112 üzenetére
Múlt héten ez nem volt,
(napi 30-50 trans van a karimon)
Múlt héten még nem kérték... (Telekom sem)
Én ezért kérdeztem, hogy "ez mi ez"....
Múlt héten semmi ilyen nem volt... Azét írtam, amit...Ne tudom, hogy ez a Telekom "agymenése", avagy a november 2.-e után, az OTP által bevezetett "faxság" miatt van...(Ugye 10.02 után már csak bizonyos feltételekkel lehet fizetni a NET-n, bizonyos szolgáltatóknál (senki nem tudja kik azok
)
2021.01.01 után meg senkinél (ELMÉLETBEN), mármint bankkarival, amikor meg kell adni a szokásos adatokat...Tényleg Én vagyok/leszek ezzel egyedül?
(Szvsz, nem)
UI: Ugye írtam, hogy se Smart Bank, se Internet Bank nincs... Szóval ne ebből tessék kiindulni...
-
axioma
veterán
válasz
alakesh #7804 üzenetére
Bonusz? Az ugy muxik mint regen az amex: a hitelkartya-szamlan jovairodik, de a hitelkartyan koltheto osszeget (ha legutobb is maxra volt fizetve) nem noveli, csak majd fordulokor. [Ettol fuggetlenul pl. negativba csuszott - triggerrel eves dijazasnal lattam ilyet - szamlanal fontos befizetni, mert a kamatozas az azt figyeli.]
-
vodrosjozsi
addikt
-
milkabrams
őstag
válasz
alakesh #7682 üzenetére
Szombat óta várok. [Eszerint] egy héten belül.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
alakesh #7390 üzenetére
Csak Standard van, vagy az Online mellé kértél egy Standardot is? Az én olvasatomban második kártyaként lehet Standardot kérni (ha ez megéri), de az Online-t nem lehet visszaadni. Bár nem minden van úgy az OTP-nél, mint ahogy a szabályzatokban írják, úgyhogy lehet elintézhető a Standard egyedüli főkártyának.
Ha egy másik csomagról váltottál Smartra, és onnan maradt a kártya, akkor nem tudom, mi van.
-
blg
senior tag
válasz
alakesh #6761 üzenetére
de, azonnal átmegy az utalás hétvégén is a saját számlák között. legalább is nekem ma dél körül egyből átment az utalt összeg a főszámlámról a webkártya számlámra. (Smart csomag)
Szerk: éppen azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy csak a főszámláról indított utalások azonnaliak? az alszámlákról indított meg csak nyitvatartási időben megy el?
-
anadroid
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest