- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Oké, de akkor miért küldhették ki a csali AMEX-et postán, ami automatikusan aktiválódik és automatikusan elfogadod a mellékelt hitelkártyaszerződést, amint először használod?
Arra már nem emlékszem, hogy akkor éppen volt-e már aktív hitelkártyám, vagy a semmiből jött a Gold, vagy a meglévő Blue helyett akarták rámsózni a magasabb költségű terméket.
-
törölt tag
Számla csomag függő lehet. Nem jár alanyi jogon mindenkinek. Van bank ahol nincs, van ahol korlátozottan van pár darab. Van ahol korlátlan számlacsomaghoz jár. Van olyan bank ahol emelték a keretet az 50 ezres jelenlegi limitre, van olyan bank ahol nem. És van ahol még jelenleg sincs ingyenesség utalásra, eddig a keretig sem. Legegyszerűbben hirdetményből derül ki.
-
vnorbi
aktív tag
Két dolog:
1. Az OTP nem hárítja át a tranzakciós illetéket ilyen néven. Számlacsomagonként eltérő az átutalás díja, van csomag, ahol ez a díj még az új szerződések esetén is alacsonyabb, mint az illeték mértéke.
2. A számlacsomagok mellé plusz havi előfizetési díj fejében kapcsolhatók extra csomagelemek, amik közt van olyan, amivel a 20 ezer forint alatti utalások egy havi limit erejéig díjmentesek. Jelenleg akciósan ez a csomagelem 0 forintba kerül, de 300-600 forint lesz a fix havidíjuk, ha nem hosszabbítják meg az akciót.
Nyilván nem véletlen, hogy eddig 20 ezer forintig tartott az illetékmentesség, és pont ekkora összegre lőtte be a bank is a csomagelemben a plafont, de kötelezettségük nincs, hogy most emeljenek ők is 50 ezerre. Esetleg a verseny kikényszerítheti, majd meglátjuk.
-
zoli62
addikt
Természetesen, többek között az első, ami feltűnt az OTP Direktből az új Mobilbankba történő migrálás során, hogy az mentett űrlapok fele került át. Ezenkívül regisztrációs telefonszámot (biztonsági okokból?) csak fiókban lehet módosítani. Szóval így két év után az új OTP Mobilbank egyelerő csak egy erősen lebutított változata az OTP Direktnek. Amíg az összes funkció át nem kerül, addig én csak Lusnyikov üzenetek fogadására használom. Amúgy sem vagyok a telefonon való bankolási feltétlen híve, azt jobb kényelmesen böngészőt keresztül használni. A Smart Bank sem volt maga a csúcs, de funkcionálisan többet tudott a mostani új Mobil Banknál.
-
donbig
tag
Igen, ugyanezt tapasztaltam,próbáltam rendbe tenni az űrlapjaimat, de valahogy nincs szinkronban. Utoljára pont a kincstári euro átutalást próbáltam én is ott előbányászni valahogy, nem ment. Nagyon béta még az Internetbank,de ugye bizonyos esetekben kénytelen vagy már ezt használni.
-
qdak
addikt
Igen nagyon királyul megoldották, ezen kívül az összes mentett telefonszám egyenlegfeltöltésem is ment a lecsóba, úgy, hogy ha a régibe lépsz be, még mindig ott vannak.
Gondolom egyik tesztelőnek sem tűnt fel...GabN73
telefonos vonalon csak az értékesítés számít addig nem lesz jobb
Múltkor vagy 30 peren keresztül kisért az OTP-s kollega vezetés közben, pedig mondtam, hogy nem érdekel a biztosítás
De ez nem csak OTP nél divat, meg ott legyalább normális volt a kollega. -
Mizsala
tag
Az új netbankban még nem utaltam, de a réginél mindig SEPA utalással indítottam a tranzakciót. Az utalás költségét hónapokon keresztül nem jól számolták el, több mint dupláját fizettem álltalában. Nyitottam rá hibajegyet, és vagy jóváírták az egész díjat elnézést kérve, vagy pedig a különbözetet. Mindig jött, hogy dolgoznak a hiba elhárításán.
Az utóbbi időkben pedig megfogták az utalást, a közleménybe berakott a rendszer automatikusan egy *SEPA* megjegyzést, és valaki kézzel engedte tovább a megfelelő díjjal, így nem kellett hibajegyeket nyitnom minden hónapban.
Kb 3 hónapja nem utaltam, szóval nem tudom azóta kijavították-e.A vásárlásra és az utalásra külön-külön van a keret!
-
-
GabN73
addikt
Attól függ milyen prémium csomagban vagy.
Ha az eseti átutalásnál sincs díj, akkor feltehetőleg Prémium Next csomagban vagy, ott havi 1 millióig nincs díj. Prémium + esetében pedig 200k-ig.
B opció : be van állítva valamilyen kedvezményes csomagelem pluszban.
Attól függ mikor lettél prémium csomagos, a Bázis hirdetményét kell nézni.
-
yogibear
addikt
Nekem NET csomag van és ott minden hónapban van "időszakos költség" rovat ezek tartalmazzák a rendszeres utalás és a csoportos beszedések díját...
Ha nálad nem vonják le, addig jó neked. Akadnak hibák a rendszerben, vagy a csomagodhoz tartozik valami olyasmi ami miatt neked az a tétel nulla forint és így nincs feltüntetve... -
Beni2360
félisten
-
karlkani
aktív tag
Október 1-én este írtam üzenetet, másnap délután kaptam választ. Azt hittem, jön róla valami értesítés vagy valami, de nem jött, én meg nem léptem be azóta OTPdirektbe. Tegnap megnyitottam, hogy letöltsem a múlt havi számlakivonatot, akkor látom, hogy van üzenetem. Amikor bent voltam lakcímmódosítás miatt bankfiókban, e-mail címet is cserélt az ügyintéző hölgy (ügyfél elérhetőségek módosítása menüpont alatt látszik a beállításokban). A régi már nincs a rendszerben, mégis oda jönnek a mai napig a vásárlási kedvezményekkel kapcsolatos üzenetek. Az volt a válasz, hogy vásárlási kedvezmények beállításainál tudom módosítani az e-mail címet. Ezzel én is tisztában vagyok, az új szerepel ott (mást nincs is a legördülő listában), ezért írtam nekik. Válaszban leírtam tegnap még egyszer, csak még részletesebben (az első is teljesen egyértelmű volt). Az előbb beléptem, látom, hogy tegnap 17 óra után jött is válasz. Ez már teljesen hivatalos, sablon szöveg. Rögzítették a panaszt, a törvényes határidőn belül válaszolnak...
-
blg
senior tag
nulla a minimumdíj
0,3% (min. - / max. 7 978 Ft)* van írva a kondíciós listába
*A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2023. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja.én múlt héten indítottam SEPA utalást az új internetbankból, és nem emlékszem, hogy kiírta volna, hogy mennyibe fog kerülni az utalás
-
No igen, lentebb írják a megoldást, mivel limitált az utalás után fizetendő összeg, ha egyben utalom 6ezer, ha két részletben, akkor 12..(vagy lehet a második nem éri el a 6000-ret, most hirtelen nem emlékszem hány % a díj..)
Az viszont, hogy nem kérdeztek semmit a 7,5 misi után, egy támpont.. köszi..
-
Croft-21
őstag
Egyébként ha én fizetek nfc-vel, akkor semmilyen jelzés nem jelenik meg a telón, csak a terminálon látom, hogy sikeres volt a fizetés. De ha úgy fizetek, hogy előtte belépek a simple-be, akkor megjelenik a bankkártyám és egy zöld pipa. Nálatok is így működik? Szerintem az lenne a normális, ha ez akkor is így történne, ha nem lépek be a simple-be.
-
pataslogeza
aktív tag
Szomszédos országokat nem ismerem, de angliában nincs semmilyen díja a bankszámkláknak, a nemzetközi átutaláson kívül.
Amikor ezt elmondtam egy ügyintézőnek egy otp fiókban, azt kérdezte, hogy "akkor miből tartja fenn a bank magát?". Párommal összenéztünk, és nem tudtuk eldönteni, hogy ez ennyire hülye, vagy minket néz hülyének. -
fess
őstag
Virtuális vásárlási limit megemelve, telekód beállítva. Most próbáltam a MÁK app-on keresztül, simple-be beléptem, fizetés után egyből hiba... Tegnap legalább az app-ban feljött jóváhagyandó tranzakcióként és csak utána utasította el
Számít, hogy hétvége van és csak holnap teljesítené a levonást? Alapból addig zárolná a számlán, nem? -
emeritus
tag
Az internetes biztonsági kóddal a fizetés hitelesítése történik, ennek nincs kihatása a fizetési módra. Ha a Simple alkalmazás használatát akarod elkerülni, akkor ne lépj be a Simple fiókodba, helyette használd a bankkártyád adatait a fizetés során. Ha "bolt" fizetési rendszere éppen a SimplePay volna, akkor sem követelmény a Simple alkalmazással való fizetés.
-
-
vnorbi
aktív tag
Az én fejemben is megfordult, hogy nem feltétlenül a leginkább passzoló topicban tetted fel a kérdést, de végül is OTP-nél lehet venni MÁP+-t, meg néha szóba jönnek itt megtakarítással kapcsolatos témák, amiknek gyakran a MÁP+ a vége, úgyhogy szerintem ez itt még elfér.
(És mellesleg nem veszik el a kérdés odaát a szokásos Teslás kommenttengerben
).
-
vnorbi
aktív tag
Nem elég az appot törölni, a regisztrációt kell törölni az OTP-nél.
Beállítások -> SmartBank regisztráció karbantartás
Itt Kiválasztás pipa, aztán Törlés.
Viszont szerintem meg lehet trükközni, hogy megmaradjon a QR kód, és SMS-t is kaphatsz. A bejelentkezésnél például lehet azt választani, hogy Belépés azonosítóval és számlaszámmal. Itt gépelni kell a belépési adatokat, és a végén megint QR kódos jóváhagyás van, de a kód alatt van arra link, hogy inkább SMS-t kérsz. Lehet, hogy ez a tranzakciók jóváhagyásakor is így van.
-
vnorbi
aktív tag
Régi szerződéseknél van visszatérítés államkincstárra is, de az új szerződésekre már nem adnak.
Amúgy én is ebben a kategóriában vagyok, visszatérítésekből és hitelből vett állampapírok kamatából közel 400 ezres pluszban vagyok bő 6 év után, a kártyadíjat pedig eddig minden évben visszakaptam, de az új belépőknek már ez sem jár.
-
_Petya_
őstag
Na megoldódott, valóban itt kell beállítani, amit vnorbi mutatott, és a probléma az volt hogy az ügyintéző rosszul írta be a telefonszámot.. +701234567 volt +36701234567 helyett...Érdekes mert amint megnyitottam a módosítás ablakot, rögtön magától megjavult, nem is kellett átírnom, csak a mentésre kattintani.
-
net91
senior tag
szerk: így sem lett jobb sajnos, görgess le a grafikonhoz, meg a hozamadathoz
"tőkegarantált rövid kötvény" 1 év mínusz 0,4 % -
vnorbi
aktív tag
Nekem van 1170-val kezdődő számlám az OTP-nél, de az nem folyószámla, hanem hitelkártya számla.
Amúgy úgy tudom, hogy a 117 azonosítja az OTP-t, a következő 5 számjegy pedig a fiókot, ahol a számlát nyitották. Arról nem hallottam, hogy a 117 után fix 7-esnek kell jönnie minden esetben, de lehet, hogy van ilyen. A TBSZ pénzszámlák, devizaszámlák, folyószámlák és az ltp is 1177-tel kezdődik nálam, csak a hitelkártya különbözik (de az annyira, hogy a szokásos 2x8 helyett 3x8 jegyű).
-
bernel
tag
Azt hol lehet? Mert a honlapon azt írják, hogy nem értesítenek, pedig tényleg alapvető lenne, hogy egyszer beállítom, aztán rá sem kell néznem, mert szólnak, ha nyertem:
A nyertes betétek számát a honlapon és a letölthető Gépkocsinyeremény mobilalkalmazásban tesszük közzé, továbbá a sorsolást követő napon a Blikk, a Magyar Nemzet és a Nemzeti Sport lapokban is megjelentetjük, illetve valamennyi bankfiókunkban is kifüggesztjük. A nyerteseket külön nem értesítjük. Ha E-gépkocsinyeremény betétje van, az OTPdirektben is leellenőrizheti, hogy nyert-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest