Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Valaki utanajart ennek az internetes fizetes jovahagyas nem erkezik meg dolognak?
-
energy4ever
addikt
Masoknal megy az OTP-s online kartyas fizetes?
Facebook hirdetesfeladasnal nem tudom ellenorizni a kartyat. Hardverapros hirdetes fizetesnel pedig egyszeruen nem tortenik semmi se. -
energy4ever
addikt
Valamit felig hallottam, hogy novembertol nem lehet tranzakciot vegrehajtani ha nincsen valami adategyeztetes.
Honnan tudom, hogy ez nekem megvan? Netbank irna? -
energy4ever
addikt
válasz
ittakary #1105 üzenetére
"Holnapra kész tényekkel jövök, hogy mi a reklamáció menete!"
Majd azert ezt ne felejtsed el, mert valahol ahol foglalkoznak is vele, szeretnem jelenteni.
Legalabb egy sorszamos automatat csinalnanak, es kesz. Az a no nem lenyeges nekem, nem vagyok bosszuallo tipus, we haragos, csak a bank mukodese, hogy sorszam nelkuli, az a legzavarobb! -
energy4ever
addikt
válasz
ittakary #1103 üzenetére
Koszonom segitsegedet, varom majd a konkretabb valaszodat!
Hardverapron lebeszeltem magamnak egy hirdetovel egy valamit, hogy hetfon ahogy nyit az otp befizetem neki az osszeget. Nyitas utan nem sokkal be is mentem a Csomori Auchanba az OTP-be(az van a legkozelebb). Leultunk varakozni baratnommel. Mivel baratnomnek kellet felvalltani is penzt, ezert mondtam neki, vizesse be o az osszeget. Mikor latta, hogy nincsen mar mas elotte varakozo a bankban(sot rajtunk kivul mas varakozo nem is volt) ezerr egy kiuresedett pult ele allt, jellezve azzal, hogy o kovetkezik. Par percig lapozgatta a pultos no az elotte levo papirt, majd hasonlo kedves szavakkal mondta, hogy oda faradhat a kovetkezo. Baratnom odament, leult kb meg fel percig lapozgatta a no a papirt. Ezzeleddig gond nem volt. De benyitott egy (roma) no, ket gyerekkel, odament baratnomhoz, hogy alljon fel mert o a kovetkezo. Erre az Otp-s no mondta, hogy nem latta, hogy varakozik a (roma) no, de ha ilyen surgos, akkor alljon fel baratnom, intezek el a dolgait, es ha elinteztek utana baratnom intezze tovabb! NA DE EZ MI A...Ezt kovetoen odamentem, szep szoval nyugofdt hangon kervenyeztem a panaszkonyvet, es meg ram is uvoltott a no, hogy nincsen panaszkonyv, es nincsen semmi hasonlo! Igaz ezutan nem kellet felallnia baratnomnek, es igazsagosan a (roma) no jott utanunk. De igy viselkedni nem lehet...
Nemtudom hogy engedhetett meg maganak ilyet mikor en koszontem, o nem koszont, szep higadt szavaimat uvoltozo agresziv szavai kovette....
Rengetegszer megyek bankba befizetni,(hacsak a hardverapro moadti vasarlasokert), de ehhez hasonlo dologgal meg sosem talalkoztam, es remelem nem is fogok! -
energy4ever
addikt
OTP bankban tenyleg nincsen panaszkonyv?
Tortent tegnap bent egy vita, a pult mogott allo osszes ember figyelmetlensege miadt, es mikor kiakartam kerni a panaszkonyvet ramuvoltott(szo szerint ramuvoltott) a pult mogott allo no, hogy nincsen semmi fele panaszkonyv, se semmi mas hasonlo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest