- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Littoral #19746 üzenetére
Nyilvánvaló baromság az, amit a "kiberbiztonsági szakértő" állít. Kliens oldalon van fent valami keylogger, vagy az ügyfél adta meg rossz helyen az adatait.
A kommentek is érdekesek. Ismerem azt a kollégát, aki konkrétan ezeket az ügyeket intézi, és ilyen esetekben a bank nem térít vissza semmit.
-
Noxy
veterán
válasz
Littoral #19243 üzenetére
Minden tiszteletem azoknak, akik ezt a fo..talicska alkalmazást használják bár mire is.
Uan ezt egyszer velem is eljátszotta. Ki b.. mint macskát sz..
Helyette Cristo app. Kényelmi díj: 80 Ft Simple: 109 Ft
A másik meg az, hogy mindig normálisan működik.
Nem terhel be előre. Parkolás végén vonja le a b..kártyáról. -
yogibear
addikt
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Littoral #17469 üzenetére
A K&H-s mobilbank alkalmazásban volt róla üzenet, de én sem tudtam volna róla, ha a bankszámlás topikban nem dobják be a héten.
A K&H-s karbantartások oldalon lehet róla informálódni külsősként, de persze az nem életszerű, hogy minden utalás előtt megnézzük, hogy az adott bank éppen tudja-e fogadni az utalásokat aznap.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Littoral #17467 üzenetére
Nem K&H-s számlára akartál véletlenül utalni? Ott most tervezett karbantartás van, ezért nem tudnak azonnali utalást fogadni a számláik (nem várakoztatják, hanem elutasítják a bejövő utalásokat előreláthatóan vasárnap délig).
OTP-nél meg majd panaszt kell tenni, hogy adják vissza a nem teljesült tranzakcióra felszámolt díjat.
-
törölt tag
válasz
Littoral #16334 üzenetére
Netbankos felület alatt az alkalmazást érted? Igen, működik. Az pedig évek óta tény, hogy a telefonra már úgy kell vigyázni, mint a tárcára. Hamarosan jön az e-személyi, akkor ez mégjobban érvényes lesz majd. Szokj hozzá. Egyébként hogy veszik át a hatalmat a telefonod felett? Nincs rajta képernyőzár? Vagy te kiíratsz mindent a zárképernyőre? Nem értem.
-
-
kp78
addikt
válasz
Littoral #9532 üzenetére
+1 a Smartbank app-ra (régire).
Viszonylag későn kezdtem el használni, előtte PC-n netbankoltam, de mióta használom a Smartbankot, alig-alig lépek be PC-ről, olyankor is QR kóddal.
Mindent (is) elintézek gond, fennakadás nélkül (havi pár utalás, Revolut kártya feltöltés jóváhagyás, OTP webkártya feltölés) a Smartbank app-ban, ami nekem kell. -
emeritus
tag
-
dptrsk
addikt
válasz
Littoral #9532 üzenetére
Tehát van egy megoldás, ami csak a banktól és hostingtól függ.(app)
Ezt hasonlítod össze az SMSsel, ami függ: banktól, a bank hostingjától, a bank sms szolgáltatójától, az sms szolgáltató hostingjától és a te szolgáltatódtól és annak hostingjától.Nem tudom hol nagyobb a hibalehetőség...
-
herdsman12
őstag
válasz
Littoral #6777 üzenetére
Telefon, esetleg a Telegram használatával klónoznak egy kártyát? Ezt még elképzelem, de, (ha nem árulta el) hogy a frászba lehet azonosító és jelszó nélkül belépni más fiókjába?
Így akár az összes ismert számlaszámot ki lehet üríteni?
Sántít ez a történet, az OTP hallgatása viszont nem túl biztató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest