Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Estét!
Ezt hogyan tudom megváltoztatni

-
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat. Hétfőn hívom őket. De mindezt elkerülhető lett volna ha picit odafigyelnének. Pl. Steam-nél kiírja, hogy az adott játékkal rendelkezel-e.
-
chungee
addikt
Megvettem a Dragon Age Origins-et. Fizetés után jöttem rá, hogy már megvan nekem. Nem vág földhöz ez a 500 ft, de akkor is miért nem figyelmeztet, hogy már rendelkezem vele

-
chungee
addikt
Hogyan tudom beállítani, hogy Originnel való belépésekor a chat iset is elérhetőn legyek
Mert külön művelet kell, hogy láthatóvá legyek. -
chungee
addikt
Találkozott valaki ilyen hibával

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest