Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mart10000
aktív tag
válasz
Lippyszabcse
üzenetére
Sajnos csak angolul lehet. Gondolom azóta lehet így mióta az Origin nyelvi beállítások közt nincs opcióként a magyar és megszűnt a képviselet.
Véleményem, hogy inkább megveszem a terméket egyben előfizetés helyett, ha máshogy nem akciósan. -
Mart10000
aktív tag
Sziasztok! Ide írok hátha tudja valaki mitől lehet az, hogy a Mass Effect nem megy rendesen a mostani Windows 10 verzión. 2 éve poroltam le újra, amikor még normálisan működött, de most, ha elindítanám kijön a játék emblémája és kilép. Olvastam egy súgót EA-n, ahol az Origin rendszergazdai jogokkal való futtatását javasolta. Ezzel sikerült elindítani, de játékon belül jött még egy csavar, hogy menet közben átlag 15-30 fps között mozgott a képkocka holott a gépem bőven megüti az ajánlott szintet ráadásul 2 éve még 60 fps-el futott. Arra tudok gondolni, hogy a Windows legutóbbi frissítése kavarhatott be valamit. Próbáltam a supportal is felvenni a kapcsolatot írásban, de sose jutott el a chates segítségnyújtásig a dolog.
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok azóta nekem megoldódott azzal ,hogy support segítségével sms azonosítóval lépek be a fiókba. Közben megtaláltam a tartalékkódos listámat, ami akkor került elő, mikorra elhárult a probléma.

-
Mart10000
aktív tag
válasz
dargelot
üzenetére
Valamilyen rendszerhiba lehet, mert nekem se jött meg a kód. A gép és az Origin újratelepítése után szembesültem ezzel a problémával. Írtam az oldalnak és kaptam egyet, de továbbra se működik valamiért a kettős belépő. Valahol elakadhat az átmeneti kód. Az a szerencsém, hogy beállítottam a kliensben, hogy jegyezze meg az adott gépet így elég a felhasználónév és jelszó párosa. Sovány vigasz, hogy nemcsak engem érint a probléma.

-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok tanácsra lenne szükségem. A probléma nyáron kezdődött, de hátha volt már valaki ebben a cipőben. Az Originen nem indult el a Burnout Paradise játék azzal a hibaüzenettel, hogy az aktivációs szám elérte a megengedett mennyiséget. Utána néhány próbálkozás után annyiban hagytam, majd írtam az Ea-nek októberben. A support chaten adtak nekem egy új aktivációs kódot és ezzel automatikusan felülírta a 2014-ben aktivált kódot, de a probléma ugyanaz maradt. Hiába érzékeli úgy az Origin mintha most vettem volna az új kód miatt a hibaüzenet ugyanúgy megmaradt. A dolog szépséghibája még, hogy valahányszor újratelepítésre került a Windows maga a játék mindig fenn volt akkor és talán előtte törölnöm kellett volna, hogy nem minősüljön gépen aktivált programként, hogy később ismét lehessen használni. Erről nem tudtam és nem is figyeltem rá, mivel a játékok többségénél ez nem számít, de itt sajnos igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest