- Fotók, videók mobillal
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
dejaris
üzenetére
Én már a 3. után idegbajt tudok kapni nem érek el 8-at egy nap
Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parfüm topik
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra