- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Originnel még nem volt dolgom, de most megvettem az amazonon éppen jó árasított Need for Speed Ultimate Digital Collectiont.
Feltelepítettem az Origint, megadom neki az amazonos kulcsot és valami olyasmit ír, hogy a következő nyelvű termékek közül válaszhatok Angol (US), vagy Angol UK, Oroszország, Sapnyolország stb.
Ahol volt Magyar is benne ott azt választottam, ahol nem volt ott Angol UK-t.
Viszont az Undercovernél csak az Angol (US)-t fogadta el.
A Pro Streetet-meg elég körülményesen kellett aktiválni EA classic screen name és hasonlók.Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük, vagy ez régió zár lenne?
Mert pl a Shift 2 Unleashed telepítésnél megkéredi milyen nyelven települjön és választható az Angol US, meg más olyan ami a kód megadásnál az Angol (UK) sorban nem volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest