Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• totron
    addikt

Összefoglalás és empátia magas fokon: továbbtanulás, mint fantáziátlan személyeskedés és a hivatkozás helyben hagyása, mint "sok minden más". Ezeket kellene figyelembe vennem, értem.
    A legtöbb ember megvezethető üres állításokkal - például a fentivel, mire ideért, a fórum hasábjaira, bőven egy semmialappá változott, de ami a továbbiakban is tartalmi kerek egészként van lehivatkozva, mint díjas iromány. Rendkívül erős a birkahatás, rendkívüli módon utálom is. Így aztán belátható, hogy nehéz saját/"saját" benyomásokat ütköztetni, nagyjából értelmét veszti az egész diskurzus. Különben is összemosod a tényeket, meg a saját tapasztalásokat. Amiket el kell, illik elhinni. De közben alá is vannak támasztva - létezik mégis egy abszolút objektív kimenet? - abban a formában is el kell hinni. Most akkor mi is van...?

A csendes, befele figyelésre és jó értelemben vett befele fordulásra jó alapot adó estéket én kifejezetten szeretem, de nem egész évben. A relaxáló hatás meg hamar átfordul depresszív végtelenbe.
    Tény, hogy vannak pacsirta beállítottságúak, de őszintén, ez is, így, ebben a sarkos formában olyan hamisan cseng nekem, még ha egyesekre igaz is, a többség inkább csak beáll a sorba, hogy tartozzon valamelyik csoporthoz. Másodlagosság degradálva saját élettani szükségleteit, tányleges megéléseit. Ugye a kávéval minden is hangolható bármeddig, bármilyen mértékben. Elhiszek én mindent, ha szignifikáns számú önismerettel bíró igazmondót mutatsz be, de erre nem sok az esély, a világ nem erről szól, főleg ma. Sietni kell - valahova - befelé nézni meg tilos. A sötét nem befele fog mutatni.

A jelen állapot is elkezdődött valamikor és egyáltalán nem biztos, hogy ördögtől való a változtatás joga vagy szándéka. Nekem sincs kevesebb félnivalóm ha úgy tetszik, mint neked.

Új hozzászólás Aktív témák