- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Penge_4 #23273 üzenetére
Nem is úgy gondoltam, hogy csak úgy fogják és módosítás nélkül kiadják, hanem, hogy a nem publikus sallang nagy részét pár automatizáló scripttel kikapják a maradékot meg kézzel, de nem gondoltam, hogy ennyi meló van vele.
Persze, lehet automatizálni, de nem teljesen. Ráadásul abban az esetben, ha az ember egy zárt forráskódú projektet fejleszt, akkor teljesen más stílusban írja azokat a kommenteket, amelyek egy rengeteg fejfájást okozó bug javításánál kerülnek a forrásba, vagy ecseteli integráció/interfészelés esetén a túloldal hülyeségeit (persze a túloldal meg az enyémet, ez egy ilyen játék ), hiszen csak ő vagy egy "sorstársa" fogja látni, mintha ez nyílt forrásba menne. A kód és annak minősége teljesen ugyanolyan természetesen (legalábbis magamból kiindulva), de már egy olyan projekt esetében is, ami nem nyílt forrású, de másik cég által végzett szoftverminősítésen ment át, máshogyan fogalmazok. Itt nem káromkodásra vagy hasonlóra kell gondolni, hanem olyasmire, hogy kettőspontduplavé sorminta és társai helyett egy hosszú levegővételt követően tárgyilagosan kerül leírásra a hiba vagy a workaround oka és megvalósítása. Az Operát rengetegen fejlesztették, valószínűleg az IE kompatibilitással és annak hülyeségeivel rengeteg szívhattak, szóval biztos vagyok benne, ha máshol nem is, de ezeken a helyeken a forráskódban nem kevés agyeldurranás van dokumentálva az utókornak Amíg ez cégen belül marad, addig nem szép, de a maga módján rendben van. Ha ez kikerül, akkor az nem kicsit kellemetlen.Meg az sem volt alapfeltétel, hogy a kiadás pillanatában leforgathatónak kell lennie. Elég lett volna, ha ezt leírják, hogy mik lettek érvénytelenek a kódban a kiherélés miatt.
Ha így adnák ki, abból világbotrány lenne kicsiben. Tényleg, biztos vagyok benne, ebben az esetben köszönetnyilvánítás helyett a FOSS közösség egy kis, de annál hangosabb része az Operát szapulná.bluobluo75: menni kellene már az opera szinkronizálásnak és csókolom
Attól, hogy megy a szinkronizálás, még nem fognak másik böngészőből átmászni a könyvjelzők Operába.Két nappal ezelőtti hozzászólás szerint már nekiálltak fejleszteni, és nem egyszerű. Fél évvel ezelőtti hozzászólás szerint már készen vannak a fejlesztéssel, csak a szervereket kell beüzemelni. Az akkor mi van kérdést illetően neked kell a konklúziót levonni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest