- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Ha négyet visszaolvasol én is ezt kérdeztem, de nem jött válasz...
Az OMV magja (lényege) a kezdetek óta hasonló. Webes felületen határoltak a lehetőségek, meg nincs is igazán szükség rá. Jó amit kitaláltak. Egyszer színesek az ikonok, majd feketék, majd a sorköz távolság változik, de ezek nem lényegesek. A fejlesztői, alpha kiadások az OMV core-rel szoktak indulni. A látszat mögött valószínűleg ez már a Debian 9-re épül, azzal kompatibilis és gondolom ez lehet a legfontosabb újítás. Ami meg esetleg látszani is fog azon még javában dolgoznak.
-
George30
csendes tag
Szia
Nálam is volt hasonló produkció de nálam a 3.0-nál másolásnál megakadt és semmire nem reagált újraindítás után hibaüzenet. Igaz a frissítések nem voltak telepítve. Én bug-ra gyanakodtam és mivel nem az első hibába futottam bele tértem vissza a 2. verzióra. Azóta nem volt ilyen gondom Mappa elérési útvonalra senkinek nincs ötlete? -
lordjancso
senior tag
-
lovi27
addikt
Gigabites hálózat, általában 100-110 MB/s, de néha 65-70 MB/s.
(#4785) h1ght3chzor
Linuxnál nemigen van szoftveres gyorsítási lehetőség. Valószínűleg a hardver teljesítménye a korlát. Ha valamelyik elemét gyorsabbra lehet cserélni, esetleg gyorsulhat valamit (pl. HDD->SSD). Ne indíts sok folyamatot egyszerre, csak annyi fusson amennyi feltétlenül kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest