- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
vadkörte #8563 üzenetére
az a köze, hogy u.a. csináltam mint anno a 3-assal. Mellé instaláltam az ubuntut (csak úgy mindenesetre, ha netán elromik vlmi gép és be kéne fogni a NAS-t helyette pl. ) GPARTED-el lecsökkentettem a particiót.
1 gond ami lehetett, hogy közös SWAP-ot állítottam mind2 linuxnak... erre az OMV4 bekakált (az omv3 anno nem). Ezért gondoltam kikerülöm az ubi-t és rárakom DEBIAN-ra.... de egy percig sem gondoltam volna, hogy ekkora fejfájást fog okozni... semmi sem úgy működik rajta mint "normális" linuxokon... és mindennel csak szopok... de még ma bepróbálkozom.... aztán vagy újra gyalulok vagy nem.Lovi27: az elején nem változtattam, a grubba meg hozzáadta magát az UBI, ennyi történt, ettől semelyik másik linux nem szarik be (mostmár tudom hogy esetleg a debian kivételével még az OMV-n kívül ugye
).
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged