- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Panthera #20206 üzenetére
A konkrét lassúságot akkor érzem, mikor qbittorrentbe beteszek egy új letöltést, elindul majd megint be akarok még tenni 2-3-at. Na itt már a qbittorrent nem tölt be, csak ha az első letöltődött. Filmet közben lehet nézni, az nem akad be. A másik a nextcloud ami egy az egyben nagyon nagyon lassan tölt. Az a baj nem tudom a raspberry pi4 teljesítményét hova tenni egy x86 CPU-val szemben, mert más architectúra és nem találtam még olyan tesztet, ahol megpróbálják átszámolni, hogy mennyi lehet a teljesítménye egy x86 CPU-ra vetítve. A lényegen mondjuk nem változtat. Egyébként több éve használom már, semmi baj ha valaki ezeket a leírtakat el tudja fogadni, de van az a pont, amikor jön az érzés, hogy kell egye lépcsőt lépni. Nekem most jött el.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest