Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
válasz
Lanash #11991 üzenetére
Hali!
- Szvsz bármelyik Pi4 alkalmas, de saját tapasztalatom nincs velük
-Vanvolt külön RPi-hoz OMV image. Már nem csinálnak ilyet, Rasbianra kell feltenni. Guide
- USB3 jó (2.0-nál még az USB prtotokoll volt a szűk keresztmetszet, 3.0-3.1-nél a HDD, jobb esetben a gigabites hálózat)
- Ezt az alma időgépet nem tudom eszik-e vagy isszák(de itt egy hirtelen felindulásból elkövetett google keresés eredménye)
szerk.:
Árpi addig lesz alkalmas a munkakörre amíg a szigorúan vett NAS funkción kívül mást nem kell ellátnia. Tehát SMB megosztás, néha backup, esetleg pár torrent (a pár=<10). Könnyen megszaladnak az elvárások, legalábbis én ezt vettem észre magamon. Az eredeti cél tavalyelőtt az volt, hogy ne legyen HDD a gépben. Mára Plex szerver, torrent szerver, Sonarr, Radarr fut egy 35W TDP-s i3-as processzoros gépen. És még legalább 2 funkcióval bővülni fog a feladatkör (Pihole, biztonsági kamera kiszolgáló).
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest