Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Declare
üzenetére
4-5 millióért?
Insi vásárláskor is vehettem volna sokkal komolyabbat, de minek? Igényeim meg most annyi sincs mint Insigniálál, itt csak annyi hogy sokáig elbohóckodjak vele a városba. Arra a napi elmegyek meg visszajövök melóba, meg max egy bolt szitura tényleg nem adok ki 4-5 millát, de még 2-t se.Tikakukac: Opelnél 5 az egység ár, Insit is normálisan átnézték (bent voltam), kaptam egy több oldalas lapot is mellé, szóval nem volt gond. Persze nem ezen a +12 ezren fog múlni a dolog, csak ha egységes 5 mindenhol, mi a pics@ért kérnek majd el tőlem 17-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Insi vásárláskor is vehettem volna sokkal komolyabbat, de minek? Igényeim meg most annyi sincs mint Insigniálál, itt csak annyi hogy sokáig elbohóckodjak vele a városba. Arra a napi elmegyek meg visszajövök melóba, meg max egy bolt szitura tényleg nem adok ki 4-5 millát, de még 2-t se.