- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Ma este megörvendeztetett a kocsi. Parkolóba beálltam, leállítottam majd kivettem a kulcsot és húztam egyet a kormányon de nem zárta le középen. Mondom beakadt a kormányzár megint, kulcsot visszarakom - kihúzom mindig be szokott kattanni.
Hát nem. Elsőre bele se akart menni. Aztán nagy nehezen sikerült aprólékosan bejátszani, ekkor elkezdett sípolni. Úgy amikor gyújtással nyitva hagyja az ember az első ajtót. Mondom elindítom akkor az egész kimegy belőle. Nem indult be. Hiába forgattam a kulcsot semmi. Kulcs újra ki, újra be semmi. Fasza. Akkor úgy marad, már majdnem úgy hagytam amikor láttam, hogy a gyújtást meg rajta hagytam. Kulcs vissza, elfordít alaphelyzetbe, gyújtás továbbra is rajta.
Ja, ekkora már a kormányzár újra működőképes volt, a kulcs kivételével lezárt középen és csak a kulcsot visszarakva tudtam feloldani.Végponttól végpontig akárhogy forgattam nem vette le sehogy a gyújtást, még akkor sem ha kivettem a kulcsot. A vége az lett, hogy akkusaru lefelé.
Na ez mi lehet
A kocsi indításgátlós G Astra. Zárbetét hiba, vagy mi ez? A kulcsban ez elem oké, kp-i zár működik méterekről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Lenovo Legion 5 pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kocsi indításgátlós G Astra. Zárbetét hiba, vagy mi ez? A kulcsban ez elem oké, kp-i zár működik méterekről is.