Hirdetés
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Ma este megörvendeztetett a kocsi. Parkolóba beálltam, leállítottam majd kivettem a kulcsot és húztam egyet a kormányon de nem zárta le középen. Mondom beakadt a kormányzár megint, kulcsot visszarakom - kihúzom mindig be szokott kattanni.
Hát nem. Elsőre bele se akart menni. Aztán nagy nehezen sikerült aprólékosan bejátszani, ekkor elkezdett sípolni. Úgy amikor gyújtással nyitva hagyja az ember az első ajtót. Mondom elindítom akkor az egész kimegy belőle. Nem indult be. Hiába forgattam a kulcsot semmi. Kulcs újra ki, újra be semmi. Fasza. Akkor úgy marad, már majdnem úgy hagytam amikor láttam, hogy a gyújtást meg rajta hagytam. Kulcs vissza, elfordít alaphelyzetbe, gyújtás továbbra is rajta.
Ja, ekkora már a kormányzár újra működőképes volt, a kulcs kivételével lezárt középen és csak a kulcsot visszarakva tudtam feloldani.Végponttól végpontig akárhogy forgattam nem vette le sehogy a gyújtást, még akkor sem ha kivettem a kulcsot. A vége az lett, hogy akkusaru lefelé.
Na ez mi lehet
A kocsi indításgátlós G Astra. Zárbetét hiba, vagy mi ez? A kulcsban ez elem oké, kp-i zár működik méterekről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kocsi indításgátlós G Astra. Zárbetét hiba, vagy mi ez? A kulcsban ez elem oké, kp-i zár működik méterekről is.