Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
jaja, átnézni át lehet, de annyira alaposan sosem lehet belenézni, hogy lássa az ember, hogy hogy áll, max következtethet, ami vagy bejön, vagy nem! a lila köd az sosem segít, ezt nem kell elfelejteni.....
én is mikor vettem a lagunámat, tudtam, hogy a kasztnira költeni kell, a futómű és a fék problémás és a motor sem olyan, mint aminek lennie kellene. és igen, mindezt fel is kellett újítani, épp amilyennek gondoltam..... de mostmár jó, jön megy, mindössze 300ezer ment a projektbe, ebben benne van az első fékbetét csere, komplett első futómű felújítása rugócserékkel, motorikusan hengerfej felújítás, tömítések cseréje, porlasztó beméretés, adagoló felújítás, önindító felújítás(elektromos hibának tűnt indításkor, mindenre gondoltam, csak arra nem hogy fos, pedig ez (is)volt a ludas), komplett vezérlés csere összes kerekével(kivéve az adagolóét, az maradt), hosszúbordás csere feszítő görgővel, összes olaj és szűrő cseréje.....hálisten a kulpung az új volt benne, még a fékolajat nem ártana lecserélni, hogy az se motoszkáljon az agyamban, a kasztni meg még ráér, nem annyira vészes, van még hová romlania.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest