- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
A Corsa csak egy hajszállal lett 2. az Év autója szavazáson.
[link]
Én a Corsa győzelmét vártam, amit a két nagy egyterű szorongathatott volna. Sajnos néha a rétegmodellek nagyobb megbecsülést kapnak, mint amit érdemelnének.
Nagy Tibor nem ért az autókhoz az látszik, ahogy a két éve a Priust megválasztó zsűri se racionálisan pontozza az autókat. Véleményem szerint a C4 Picassoból nagyságrendekkel több fog fogyni, mint az S-Max-ból, és a Corsából nagyságrendekkel több fogy majd, mint a Picassóból, de ezt majd a piacon lehet lemérni. Ha holnapután kigurítom a DeLorean-t a garázsból, ami szeméttel is üzemelhet, az győzne. Tulajdonképpen mindegy hogy mennyibe kerül vagy hogy valójában milyen széles körnek nyújtja az autózás örömét, úgyis elfogult emberek értékelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs