Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz AMD Power #45652 üzenetére

    én is ott leszek :R

    Más: ma reggel újra tapasztalhattam a jó magyaros budapesti fósvágenes tirpák hozzáállást: 2 sáv, mindkettő halad, csak most épp a bal oldali egy ici-picit jobban, én ebben haladok, tök normális szokásos 50-60 -as tempóval, van előttem kb 40 méter hely. Drága egyetlen fossátaposott gázolajtemető füstölő ócskavasas bunkófa** barátom vár, vár és csak vár, majd amikor 5 méterre vagyok kibas**a az indexet de úgy hogy közen már egyből beletapos abba a retek passatba, az kiköp annyi károsanyagot meg szenet, hogy én egy év alatt nem termelek annyit, és nyilván rántja elém a kormányt.
    Az F astrával már nem álltam volna meg, csak benne. Az az egyetlen szerencséje a bunkófasznak hogy a H -ban bitangok a fékek. Semmi köszönöm, semmi kézemelés, semmi villogtatás, de cserébe még nem is gyorsít el előlem a búsba, mert hát nem tud. Villogok dudálok még mindig semmi. Azért elmegy az ilyen a jó büdös édesanyukájába.
    Mindenki hibázik, de lehet bocsánotkérni/megköszönni a segítséget, hogy nem toltam meg hátulról. Ha kivágok, akkor alap, hogy úgy vágok ki, hogy ne kelljen fékezni a mögöttem jövőnek. Ha nem tudok mert egy analfabéta fa**nak születtem aki váltani sem tud ráadásul az autóm is egy fos, akkor meg nem vágok ki. Szerintem. De biztos én csak túl jól nevelt vagyok.

    Na erre mondom azt, hogy ott van rajta neki a "VW" meg a "TDI" és akkor övé az út, akkor biztos gyorsabb és ügyesebb mindenki másnál, biztos megoldja a helyzetet, az csak egy Opel ami ott jön biztos amúgy is ötösben megy 30 -cal, amúgy is ő mijó kis tédéjiben ül tutira legyorsul induláskor. Szánalmas. De nagyobb baj az, hogy kurvára ön és közveszélyes

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák