- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Na hat az az index nalam az utalom kategoria pedig.....nem tudom milyen mas autoban van meg ez a digitalis index, vagy hogy a J astraban is ezt eröltetik e de nekem nagyon nem jön be. Soha nem azt csinalja amit akarok....multkor majdnem belem is jöttek miatta, mert 3at villant aztan abbahagyta en meg nem vettem eszre es lassitottam es kanyarodtam, miközben az a sz@r nem villogott....minden normalis autoban van egy normalis kattan es megy az index allas es egy pöccintesre komfort index funkcio....de ez a nagyon megnyomom akkor folyamatos, ha nem nagyon megnyomom komfort, ez szerintem szörnyü....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest