Új hozzászólás Aktív témák

• Bati0501

őstag

válasz Declare #36320 üzenetére

Igen,persze,sztem is,de írtam is: Csak ha van ~ két milkád egy autóra,akkor próbálod kiválasztani a lehető legjobbat,hagyva pénzt a különböző ktg-ekre... :)

Elhiszem,h nem csak 100e-et bír,csak azért mondtam,mert jó párszor olvastam már,h ekkora futásteljesítmény mellett már volt,h előjött.
    És mivel mi mondhatom,h csak városban használjuk az autót,szegény olyan,mintha vmi tesztpályán menne: indul,megáll,ajtó kinyit-bezár,motor ki-be,kátyúból ki-be.... :(

Illetve ahogy írtam,keveset megyünk,de azt így,ezért a diesel alapból kiesik,a turbósok meg azért,mert annak sem jó,ha egyhuzamban csak pár km-t van használva,aztán megállásnál hűteni is kellene....(nem tudom,h mennyire nehéz,de utólagosan be lehet építeni turbóhűtőt,ami úgy működik,mint a normál hűtő a kánikulában egy hosszú út után: a motor leállítása után bekapcsol és hűt)

Igen,azonos köbcenti szívó és turbós változatban ég és föld.

Pár napja a faceliftes Focus II után olvasgatok,mindenhol szinte csak és kizárólag jókat írnak róla,erről is olvastam egy cikket,h 280e km után kvázi semmi baja a diesel motornak.
    Ennyit tesz,ha autópályán szedte össze ezt és nem a városban...

Új hozzászólás Aktív témák