- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Az a másfél lityi nemigen érdekel, mivel főleg többször lenne kis távra használva, a tdi (sajnos) kizárva, ezek a kis gyösz benzinesek meg ennyit esznek, tapasztaltam már én is. De legalább nincs benne a pakliban egy turbócsere 2 héttel azután, hogy megvettem...
Amúgy azt olvastam, hogy az abs meg a sok lufi ritka a G-ben, csak magasabb felszereltségre jutott, de ne legyen igazam. Volt már, hogy egy hirdetés hiányos volt. Mikor érdeklődtem kiderült, hogy van benne még ez meg amaz. Itt is érdeklődtem, remélem legkésőbb holnap már válaszol a tulaj, aztán kiderül. De ennyiért, ha nem eszi a rozsda és pöccröff, akkor elgondolkoznék abs nélkül is rajta.
Bár az idén 1-2x tapasztaltam az ilyen hárombetűs úri huncutságok áldásos hatását, de azért lehet élni nélküle, ha muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Jogász topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Smart home kiarusitas
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár az idén 1-2x tapasztaltam az ilyen hárombetűs úri huncutságok áldásos hatását, de azért lehet élni nélküle, ha muszáj.