- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ma lett kész az autó, 1.201.814 forintnál állt meg a számláló. Lehet gratulálni annak kurvának, hogy a 30 ezres kis Polskival ekkora kárt tudott okozni.
Másfél óra várakozás után kihozhattam a szervizből a kocsit. Tekerés közben a kormány suhogó hangot hallatott, mindig ugyanazon a ponton, mintha a forgó alkatrész szorulna a nem forgóval.
Jobbra indexnél bekapcsolt a reflektor, ráadásul leoltani is nehézkes, mert maga a kapcsoló nem lendült előre, tehát hiába rángattam hátra, nem történt semmi. Na, mondom, messzire nem megyek vele, irány vissza a szerviz. Közben ugye kanyarodáskor megszokásból indexelek, ki is jött elém két oldalról két kamion, azt hitték, hogy azért reflektorozok, hogy menjenek. Bár nem zavartak, úgyis kanyarodtam.
A szervizben beállítottak a kormánynak egy olyan magasságot, amin pont nem ad ki hangot. Azt mondják, nem a baleset miatt ilyen, valószínűleg már a kezdetektől jelen volt ez a hiba, de mivel nem állítottam a kormány magasságán, nem is vettem észre a bajt, csak így, hogy elállították, amikor belerakták a légzsákot. Szóval ezt majd garanciában vagy a szavatosság miatt cserélik, pár nap, meg kell rendelni a germánoktól.
Az indexkapcsoló is hülyén viselkedik, ha lefele húzom, előbb kattan, aztán indexel. Remélem, cserélik azt is.
A biztosító meg egy fasz, de ezt eddig is tudtuk. Szerinte a K&H-nak törlesztjük az autót. Szerintem meg lejárt a hitel október közepén, megvan a törzskönyv, lefénymásolta a szerviz, el is küldte a biztosítónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest