- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére

Az a bajom, hogy a 110-lovas TDI mocihoz, csak a régi bódé van, nekem meg a ránc felvarrott tetszik, de az meg csak PD mocival van. Na meg ennek a típusnak egy kalap kaka a futóműve, az is van vagy 200 ezer, ha körbeérem vele az autót és normális erősített alkatrészeket veszek. Jaaa, amúgy az A4 is tetszene, de az meg kicsi belül, bár az A Vekimhez képest a B is szűkebb picit. Nem tudom mennyire jó az 1.8 T, mert amúgy én gázzal járatom az autóimat, és arra pont jó lenne, de nincs kedvem a pénzt locsolni az ablakon turbóra, meg ilyenekre.Ehhez az érték témához hozzászólva: az A Vekimet 8 éve vettem valós 205 ezerrel, de mint az álom, olyan jó volt. Mostanra kb olyan, ahogy Bambano írta, olyan itt is, ott is kicsi kopás, lógás, nyüszögés, lötyögés. ér kb 250 ezret, de ennyiért meg nem akartam eladni. Szívemhez nőtt, a pénzel meg nem sokkal lettem volna előrébb. Most asszony hajtja, de ő meg Yaris-t szeretne, szóval menni fog. Mai napig megy mint a bajnok, gyönyörű hangtalan a motorja, kényelmes, fényezése szép, mindene működik, klímája 2 fokos levegőt fúj, pályán még lefagyni is képes, pedig 3 éve nem volt hozzányúlva. Már azon is gondolkodtam, megtartom, kipofozom patikára, aztán meg elgondolkodtam, ugyan minek? ez van

Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest