- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_seth_
üzenetére
X20XEV 2.0 16v 136 Lo . " - " egér szelep

alábakolok megemelem a talapsoknál kb 20-25 cm-t. 5 percig járatom ( meleg idöben ) . kicsipegtetem ( max 40 perc ). olajszürö csere. majd olaj bele. és kész.
az elözö tulajt kérdeztem, és ö felhivta a figyelmem hogy kb 3,5 liter megy bele felöntésnél , ha tovább öntöm a tömitésnél könnyezni fog. és sajnos az elözönél tovább sikeredett egy kicsit és tényleg könnyezett, majd leengedtem belöle 1-2 dl t és megszünt a könnyezés.
sportos vezetés nálam : kihuzatás olyan 5,5-6 e ig és max: 220 km / h többet még nem mertem menni. kell két uj hátso gumi
.
6500-7000 között szabályoz.
EGÉR SZELEP LE VAN SZEDVE.vagy pl zn nyir távolság 25 -35 perc alatt, ha muszáj.( DE azért nem hajtom ki a belét. ezt meg birnia kell )
összesen majd 18.000 km .
nekem most télen volt sokáig benne az olaj , alig használtam, okt 13, cseréltem és áprilisban már ki cserélem, pedig 2800-3000 km t mentem vele. télen nem használtam. inkább gyalogoltam
.és most kellet márciusban után tölteni kb 2 dl . max on van :S
de már kibirja mig le nem engedem, amugy 8 e km t ugy fut hogy nem kell utántöltenem. nem habos az olaj, nem olajos a vizem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest