Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• helkis

veterán

válasz kurzol #1053 üzenetére

szia a gyári méreteket itt [link] megtalálod, vásárláskor nálam 185/65 R15-ös volt alapban téligumival, szintén 1.2-es moci, a nyárival annyit trükköztem, hogy midegyik paramétert egy kicsit áthágtam ;) így lett 195/50 R16-os. sokkal stabilabb kanyarban a kocsi, kisebb úthibákat meg sem érzek, bár a teljes útfelületen keresztben átfutó döccenőket nem szereti a gép, de gyárival sem.. menetteljesítmény: egyetértek Tacso-val. full dugóban 9körül eszik, csak hosszú utakon használva (Győr-Veszprém-Siófok) 5.5-6l környékét meg lehet csípni vele 90-110km/h-s sebességgel. dugómentes munkába járás, napi használat mellett 40literből 600Km-t elmegyek vele, általában 2000-3000-as fordulat között váltok, de a kihuzatás jót tesz neki (3500-4500), ezt furcsáltam, de rá kellett jönnöm, hogy ezt így tervezték! ;)
    további örömök, hogy olcsó fenttartani, vezérműszíjat nem kell cserélned ;] , légszűrő 1.5k, olajszűrő 1k, benzinszürő 1k, pollenszürő 1.5k, én a gyári opel olajat használom 12-13ekm-enként csere 4l-8k (teljesen szintetikus, asszem 5w30-as). műszakira csak egy hátsó dobot kellett cserélnem utángyártott 11k. minden más rendben volt. :R

Új hozzászólás Aktív témák