Új hozzászólás Aktív témák

• tupuk

aktív tag

Pár megjegyzés a vitához:
    1. Ha egy kicsit fejlettebb szellemiségű országban élnénk, akkor maga a Tesco terjesztené az új partíciót, Abelt, Somát, meg a többi fejlesztőt megjutalmazná egy nagy adag vásárlási utalvánnyal, és az egészből még egy nagy reklámkampányt is csinálna. Mindenki jól járna, win-win. De itt ez fel sem merül...

2. Van abból kára a Tesco-nak, hogy mi átkötjük? Szerintem semmi kára nincs. Akkor meg? Inkább örülne neki a Tesco is. Okoz, okozhat ez fizikai vagy szoftveres kárt a tabnak? Azaz vezethet ez garanciás problémához, ami már a Tesconak lenne kiadás? Ti mondjátok meg, én nem értek hozzá, de ilyet eddig én nem olvastam, és nem is tartom valószínűnek. Ez nem az hogy valaki pingpongütőnek használja a gépet. Ebből kára nem lehet a Tesconak.

3. Nincs bajom a Tescoval, de azért egy megjegyzés: Szlovákiában ugyanennek az akciós ára 29,9 euró volt, be is linkelték a másik fórumban, láttam én is. 30 euró az 9.360 magyar Ft. Oké, a szlovák ÁFA nem 27%, hanem csak 20%. Tegyük rá azt a 7%-ot amivel nálunk több az ÁFA: 9.380 x 1,07 = 10.015 Ft, azaz gyakorlatilag kerek 10 ezer ft. Tehát nálunk másfélszer drágábban adták mint a szlovákoknál. Kérhetnék erre magyarázatot, de úgyse kapnék. A magyarok vegyék ennyiért és kész. Szóval a Tesco sem szívbajos, annyira nem kell őket sem félteni.

Új hozzászólás Aktív témák