- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
Pár megjegyzés a vitához:
1. Ha egy kicsit fejlettebb szellemiségű országban élnénk, akkor maga a Tesco terjesztené az új partíciót, Abelt, Somát, meg a többi fejlesztőt megjutalmazná egy nagy adag vásárlási utalvánnyal, és az egészből még egy nagy reklámkampányt is csinálna. Mindenki jól járna, win-win. De itt ez fel sem merül...2. Van abból kára a Tesco-nak, hogy mi átkötjük? Szerintem semmi kára nincs. Akkor meg? Inkább örülne neki a Tesco is. Okoz, okozhat ez fizikai vagy szoftveres kárt a tabnak? Azaz vezethet ez garanciás problémához, ami már a Tesconak lenne kiadás? Ti mondjátok meg, én nem értek hozzá, de ilyet eddig én nem olvastam, és nem is tartom valószínűnek. Ez nem az hogy valaki pingpongütőnek használja a gépet. Ebből kára nem lehet a Tesconak.
3. Nincs bajom a Tescoval, de azért egy megjegyzés: Szlovákiában ugyanennek az akciós ára 29,9 euró volt, be is linkelték a másik fórumban, láttam én is. 30 euró az 9.360 magyar Ft. Oké, a szlovák ÁFA nem 27%, hanem csak 20%. Tegyük rá azt a 7%-ot amivel nálunk több az ÁFA: 9.380 x 1,07 = 10.015 Ft, azaz gyakorlatilag kerek 10 ezer ft. Tehát nálunk másfélszer drágábban adták mint a szlovákoknál. Kérhetnék erre magyarázatot, de úgyse kapnék. A magyarok vegyék ennyiért és kész. Szóval a Tesco sem szívbajos, annyira nem kell őket sem félteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest