Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs megállás akkuméretben
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
Megjött Kínából az OTG-kábel, így már rá tudok kötni USB-s cuccokat. Ki is próbáltam, működik.
Két kérdésem van:
1. Próbáltam vele gépelni az MS Office appban, de az ékezetes betűket nem ismeri, és sehol nem látom hogy tudnám rávenni hogy ismerje. A beállításokban természetesen a magyar nyelv beállítva a tab alap nyelveként. Hogy tudok a klaviatúrámmal ékezetes betűket gépelni a tabba?2. Örök problémám a hang... aféle utolsó reményként arra gondoltam, hogy lehet hogy az OTG-n keresztül bele tudok kötni egy mikrofont, ami be is viszi a hangot úgy, hogy lehessen voipozni?? Mert a jack-csatlakozóból kifelé szépen jön a hang, azzal eddig se volt semmi gond, szóval csak a bemenő hangiot kéne valahogy megoldani. Az ebay-en vannak ilyen miniUSB-jack adapterek, pl. ez: [link]
Sőt, olyan USB-stickek is vannak, amikben van mikrofon és kimenő csatlakozás is, pl.: [link1] , [link2]
Szóval a fenti megoldások valamelyikével, vagy bármilyen OTG-USB módon végre használhatóvá tehető a tab skype-olásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest