- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
Nem tudom mi a szlovák helyzet, de rákerestem és csakugyan nálunk ez nem is olyan kicsi összeg, de (ha a szlovákoknál valóban nincs) az 5000 ft-os eltérést csak részben magyarázza.
De azt hiszem nem is ez a lényeg (bár bosszantó). A lényeg, hogy a gép a mienk, megvettük, azt csinálunk vele amit akarunk. A Tesconak csak akkor van hozzá köze, ha garanciáztatni akarjuk. Akkor jogosan teheti fel a kérdést, hogy rendeltetésszerűen használtuk-e, csináltunk-e olyat, ami a hibához vezetett? Szerintem ez a mókolás nem vezet hibához (ha mégis, mondjátok), ezért nincs hozzá semmi köze a Tesconak, és morális joga nincs emiatt megtagadni a garanciát.
Somát én is tisztelem, kifejezetten imponál hogy ennyire komolyan veszi az etikai szempontokat, de szerintem téves ebben a kérdésben a logikája.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest