Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlor
tag
köszönöm a gyors választ .. az nem világos, hogy ha vasvilla után is bejön a droidboot akkor is erőltessem a teclast romot? vagy más romot flash tollal...mert az bizony nem megy fel, 5% nál megáll.. viszont a dridboot az mindig megmarad nem tűnik el.. de 10 próbálkozás után sem indult újra.. mindig csak vasvilla... na meg a fekete alapos intel logo... régen simán lefuttott de most ugyanez a szitu Azért csináltam volna újratepítést mert csak körbe körbe tergett ... resetelni akartam de akkor sem indult újra
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Új Teclast T60 plus táblagép
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest