- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlor
tag
Igen, sikerült a belső sd kártyára felmásolva a filekot majd onnan terminal emulatorral
( csak azért írom le hogy hátha egyszer még kell saját magamnak)
# echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot0/force_ro
# echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot1/force_ro
# dd if=/sdcard/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
# dd if=/sdcard/mmcblk0boot1.img of=/dev/block/mmcblk0boot1köszönök mindent
-
dlor
tag
Egy horror volt de sikerült valahogy visszavarázsolni számtalan próbálkozás után a rendszert. Naná hogy nincs hang és töltéskijelzés 😃 remélem egyszer sikerül majd azt is megoldani.
Köszönöm a korábbi segítséget. -
dlor
tag
köszönöm a gyors választ .. az nem világos, hogy ha vasvilla után is bejön a droidboot akkor is erőltessem a teclast romot? vagy más romot flash tollal...mert az bizony nem megy fel, 5% nál megáll.. viszont a dridboot az mindig megmarad nem tűnik el.. de 10 próbálkozás után sem indult újra.. mindig csak vasvilla... na meg a fekete alapos intel logo... régen simán lefuttott de most ugyanez a szitu Azért csináltam volna újratepítést mert csak körbe körbe tergett ... resetelni akartam de akkor sem indult újra
-
dlor
tag
Üdvözletem Az már alaplaphiba ha droidbootból lefut az abel v3 script végig okval, majd kiírja, hogy készen van... újraindul.... majd szürke vasvilla
fogad?
-
dlor
tag
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz de még így is sikerült az usb jeles tabot életre keltenem az első hozzászólásos összefoglalója alapján. Nekem 5% nál mindig megállt a flash toollal. és usb jeles lett a sok próbálkozás után. Ezután Teclast romot tettem fel de még az is csak 15-20 % ment fel de lett droid boot. Aztán Android_4.4.2_Op3nDott_Updated_Resize_v3 Ez simán feltelepült. nekem ez nem tetszett mert nem volt jó az akkukijelzés, gyárit akartam.... így megint flash toolal próbálkoztam és megint megállt 5 % nál, hiába dugtam ide oda akkor is megállt. Megint USB jel Végül végigcsináltam az egészet elölről csak most az Andorid_4.4.2_Op3nDott_8GB_Stock_No_Updates.zip et raktam fel, erre már ment a gyári tárhelybővítős cucc A megállást úgy küszöböltem ki hogy az összes szabad usb portba dugtam valamit és így nem állt meg 5% nál. Mindenesetre jól elment aznap a délutánom
-
dlor
tag
Sziasztok egy 5% nál mindig megálló tabbra ami először Usb jeles lett és se kép se hang sikerült felimátkozni a leírásokat olvasva a gyári romot. köszönöm mindenkinek utólag is a sok infót amit a fórum népe összeszedett. A kérdésem az hogy a tab fekete intel boot képernyővel indul kb 2 mpig és csak utána jön be az op3n boot. Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged