- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
Ha jobban megnézzük, kicsivel több, mint egy hete jelent meg a v1 verzió, ami egy kicsit tényleg hardcore, de mit csináljunk, ha egyszer így tuduk elérni a célt. Azóta nagyon sokat tanultunk egymástól a témában, és sok ember áldozatos munkájával napvilágot látott két újabb - és sokkal egyszerűbb megoldás v2 és v3 néven. Azért valljuk be, a tempó elég gyors, és ennyi idő alatt egy normál béta tesztet sem szoktak befejezni, nemhogy release-elt verziókat kiadni. Magyarul fel lehet ezt úgy is fogni, hogy most van a puding próbája, tehát végső összefoglalóra kár számítani. Amint összegyűlik elég tapasztalat, biztos vagyok benne, lesz aki kikristályosítja és felteszi 1. Hsz-nek...de addíg minek rángatni a moderátort össze-vissza?
A magam részéről a munkát elvégeztük, a tudást mindenki számára elérhetővé tettük - egy kis utánaolvasással mindenki beletanulhat az itteni dolgokba...nekem is ez az első android-os próbálkozásom, tehát semmivel sem indultam előrébbről, mint itt bárki más... Sőt, én csak kapkodom a fejemet, mekkora tudású emberek próbálnak itt másoknak segíteni.
Sajnos a user-support egy sok időt és türelmet igénylő tevékenység. Cégeknél van erre külön csapat. Jó látni, hogy itt is van ilyen csapat, aki saját idejét nem sajnálva próbál meg segíteni a felmerülő problémákat megoldani.
Család mellett az én időm is nagyon kevés, ezért egyre ritkábban tudok feljönni ide (a családi béke megőrzése fontosabb...) megértéseteket köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest