Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RoundRobin
üzenetére
Nem hibáztatok senkit, nem tudsz szöveget értelmezni, már bocs.
Leírtam, hogy hálás vagyok és mindenki hálás is lehet az itt dolgozóknak.Ami zavar - és ezt nem értetted meg - hogy az én egyedi esetemben a topic leírása nem volt elég. Sőt túl sok volt, mivel 100 féle dolog le van íva ugyanabban a témában.
Ebben kértem segítséget... és próbáltam elmagyarázni, hogy tök magamtól felraktam minden sz*rt jól és nem arról van szó, hogy elbénáztam valamit vagy, hogy nem olvasok utána. Olvastam, eleget. Meg is oldottam magamtól.. eleget:
Többféle driverrel, kompatibilitási móddal, win8 adb problémával és kézi installal, többféle launcherrel, mindezek többféle, sokszor általában törölt letöltési linkjeivel.Tehát a lényeg:
1. Sikerült és nyilván ez a topic és az itt dolgozók érdeme elsősorban.
2. Ettől még sokkal, de sokkal egyszerűbb lett volna, ha a fenti anomáliák nincsenek. És ezek tények. Keress rá a topicban bármelyik problémára mintha most tévednél be először és próbáld összegyűjteni az anyagokat.
A fent felsorolt témákban garantálom, hogy mindegyikhez (6x)10-12 hsz/link lesz amit találsz és más.Ha ezt nem sikerült megértened - immáron kb. hatodik leírásomra - akkor sajnos nem is fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi