- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RoundRobin #2401 üzenetére
Nem hibáztatok senkit, nem tudsz szöveget értelmezni, már bocs.
Leírtam, hogy hálás vagyok és mindenki hálás is lehet az itt dolgozóknak.Ami zavar - és ezt nem értetted meg - hogy az én egyedi esetemben a topic leírása nem volt elég. Sőt túl sok volt, mivel 100 féle dolog le van íva ugyanabban a témában.
Ebben kértem segítséget... és próbáltam elmagyarázni, hogy tök magamtól felraktam minden sz*rt jól és nem arról van szó, hogy elbénáztam valamit vagy, hogy nem olvasok utána. Olvastam, eleget. Meg is oldottam magamtól.. eleget:
Többféle driverrel, kompatibilitási móddal, win8 adb problémával és kézi installal, többféle launcherrel, mindezek többféle, sokszor általában törölt letöltési linkjeivel.Tehát a lényeg:
1. Sikerült és nyilván ez a topic és az itt dolgozók érdeme elsősorban.
2. Ettől még sokkal, de sokkal egyszerűbb lett volna, ha a fenti anomáliák nincsenek. És ezek tények. Keress rá a topicban bármelyik problémára mintha most tévednél be először és próbáld összegyűjteni az anyagokat.
A fent felsorolt témákban garantálom, hogy mindegyikhez (6x)10-12 hsz/link lesz amit találsz és más.Ha ezt nem sikerült megértened - immáron kb. hatodik leírásomra - akkor sajnos nem is fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bontatlan E olvasó..
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest