- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poczabence
tag
"Egy fájlt töltöttem éppen Operával a tabra, aztán megfagyott és kikapcsoltam. Azóta, ha bekapcsolom, akkor csak fekete képernyő van, droidboot nem működik, viszont a phone flash tool felismeri... "
Tehát még egyszer picit részletesebben: Háttérben nyitva a youtube app + opera (asszem 4 tabbal) és elkezdtem letölteni egy közel 400 megás (tömörített) fájlt, már majdnem a végén járt, amikor át akartam váltani a youtube-ra. Itt fogta magát és lefagyott. Picit vártam, mert a telón is van olyan, hogy megfagy néha, aztán akkor megkérdezi, hogy bezárom az alkalmazást, vagy várok. Mivel ilyen nem volt, ezért kikapcsoltam. Azóta, ha bekapcsolom (nem tudom, hogy mikor van bekapcsolva, mivel hangot nem ad, illetve nem is rezeg), akkor sincs semmi. Ha a sz.gépre dugom, akkor hallom, hogy lecsatlakozik, ha 10 mp-ig nyomom a bekapcsoló gombot, tehát gondolom ilyenkor kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest