Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R0GERIUS
tag
válasz
R0GERIUS
üzenetére
Nos ezen értelmes részek még egy érdekes helyre vittek, és sikerült felfedezni valamit, de a befejezést rátok hagyom.
Alapvetően minden hiba/kellemetlenség a képfájlok kibontásában és újracsomagolásában az X86 miatt van.
Úgy néz ki, hogy ezen architektúrára épülő készülékek boot-ja és recovery-je eltér a szokványostól (ARM).
Így a keresési irány: Android x86 képfájlok kezelése.Véletlen bele is futottam XDA-n egy olyan Motorolába aminél hasonló gondoktól szenvedtek a képfájloknál (pontosan az Intel x86 miatt):
[link]
(Lehet, hogy érdemes végignézni, mert sok a hasonlóság: egyedi header, egyes részek (amit kiemeltem az előzőben) ugyanúgy szerepeltek benne...)Nem olvastam végig, de említenek egy hexa szerkesztőn alapuló megoldást:
[link]Idő hiányában nem tudok most ennél jobban belemélyedni; ezt rátok bízom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest