Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Ger!szon
csendes tag
Sziasztok!
Én is régóta nyomon követem a OnePlus munkásságát. Azonban ma nyitotta fel a szemem egy kedves moderátor kolléga, miután egy hosszadalmasabb beszélgetésbe kezdtünk.
Én mint ifjú rajongó a többi elvakult fanatikussal egyetemben, regisztráltam a fórumra, miután kiderült, hogy azok akik korábban csatlakoztak illetve minél magasabb fórumbeli ranggal rendelkeznek nagyobb eséllyel kapnak meghívót aminek felhasználásával megrendelhetik a telefont, ezért belevetettem magam én is a kommentelgetésbe és vártam a csodára.
A héten rákezdtek erre a napi versenyszámokra aminek az a célja hogy ki kell töltnei egy google formot és az első 100 szerencsés kap meghívót. Na már most a verseny csak azok számára volt kiírva akik a forgalmazásra szánt országok valamelyikének lakosai. Itt már kezdett bűzleni a dolog ezért háborogtam egy keveset (na jó, nem keveset) aminek a fent említett beszélgetés lett az eredménye.
Kiderült, hogy a 16 országot felölelő lista a jövőben nem fog bővülni és, hogy aki az ott felsorolt országokon kívül él az a készüléket a hivatalos megjelenés után tudja csak megkaparintani a hozzá legközelebb eső támogatott országból. Egészen addig még csak meghívót kapni se lesz esélye, zéró, nulla, semmi, nemhogy a készüléket megszerezni hiába van "atyaúristen" rangja a fórumon vagy szerepel a kiválasztottak között akiknek kellene kapjanak meghívót. (érdekes módon ezt nem hangoztatják sehol..) - nehogy letörjék a lelkesedést.
Itt elkezdtem kötözködni egy kicsit, hogy például más kínai telefonokat forgalmazó cég miért tudja azt megcsinálni, hogy kínából feladja a csomagot és légipostával itt van cirka 20 nap alatt, náluk ez miért nem megoldható?! Erre az volt a válasz, hogy a OnePlus nem akar olyan országba készüléket küldeni ahol nem tud teljeskörű támogatást nyújtani az ügyfeleinek, mert attól félnek hogy emiatt megutálnák őket..(itt emlegettem fel nekik a ha elromlik visszaküldöm kínába és majd kicserélitek dolgot)
Szó ami szó ez engem eléggé hidegzuhanyként ért és nagyot csalódtam bennük. Kíváncsi leszek egyáltalán mikor lehet akár Ausztriából megvenni, mert azt kétlem hogy idehaza bárki forgalmazná mint third-party árusító vagy ha igen akkor horribilis áron, ahogy a Xiaomi magyar kirendeltsége is teszi.

Aktív témák
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Licencek + laptopok + dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest