Hirdetés

Aktív témák

• Janesz1981

tag

válasz edward2 #670 üzenetére

Akkor írom úgy arra nem láttam még utalást meghívó nélkül lehessen telefont venni tőlük a viszonteladói értékesítésen kívül. Az meg hogy azt írják nem lesz már nagy gond meghívót szerezni június végén az én értelmezésemben azt jelenti már kb az vesz aki akar persze ezt túlzásnak tartom és inkább július tűnik reálisabbnak. Viszont írtad hivatalos fórumon olvastad ha jól emlékszem júliusban augusztusban már talán meghívó sem kell. érdekelne a link mert én ilyennel nem találkoztam és ez a vesszőparipád ahogy látom.

Más.

A meghívós rendszer azért kell Opo-nak mert az is marketing része szerintem. Megvan telefonod először az ismerősöket körbekérdezed kell e nekik a meghívó amit vele kaptál és közben megismerik telefont még ha nem is vesznek egyre többen találkoznak vele ( Facebook talán ezzel a céljuk ).

Azon agyaltam lehet opo lehet arra utazik minél nagyon preorder gyűljön össze viszonteladóktól amit miután kielégítenek rögtön kinyomnak egy nagy tétel meghívót. Kicsit bővebben ( számok realitását ne nézzétek :D ). Tehát viszonteladóknak eladnak 300k darabot másnap bejelentik kiküldenek 100k meghívót ( ezekkel jár ugye ha jól tudom 2 meghívó is de lehet 3) akkor a viszonteladói telefonok senkit nem fognak érdekelni és pl 300k telefonigényre eladtak 600k telefont. Csak játszottam gondolattal de realitása akár meg is lehetne :D

Vízálló! xD

Aktív témák