Hirdetés
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Akkor írom úgy arra nem láttam még utalást meghívó nélkül lehessen telefont venni tőlük a viszonteladói értékesítésen kívül. Az meg hogy azt írják nem lesz már nagy gond meghívót szerezni június végén az én értelmezésemben azt jelenti már kb az vesz aki akar persze ezt túlzásnak tartom és inkább július tűnik reálisabbnak. Viszont írtad hivatalos fórumon olvastad ha jól emlékszem júliusban augusztusban már talán meghívó sem kell. érdekelne a link mert én ilyennel nem találkoztam és ez a vesszőparipád ahogy látom.
Más.
A meghívós rendszer azért kell Opo-nak mert az is marketing része szerintem. Megvan telefonod először az ismerősöket körbekérdezed kell e nekik a meghívó amit vele kaptál és közben megismerik telefont még ha nem is vesznek egyre többen találkoznak vele ( Facebook talán ezzel a céljuk ).
Azon agyaltam lehet opo lehet arra utazik minél nagyon preorder gyűljön össze viszonteladóktól amit miután kielégítenek rögtön kinyomnak egy nagy tétel meghívót. Kicsit bővebben ( számok realitását ne nézzétek
). Tehát viszonteladóknak eladnak 300k darabot másnap bejelentik kiküldenek 100k meghívót ( ezekkel jár ugye ha jól tudom 2 meghívó is de lehet 3) akkor a viszonteladói telefonok senkit nem fognak érdekelni és pl 300k telefonigényre eladtak 600k telefont. Csak játszottam gondolattal de realitása akár meg is lehetne 
Vízálló! xD
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Tehát viszonteladóknak eladnak 300k darabot másnap bejelentik kiküldenek 100k meghívót ( ezekkel jár ugye ha jól tudom 2 meghívó is de lehet 3) akkor a viszonteladói telefonok senkit nem fognak érdekelni és pl 300k telefonigényre eladtak 600k telefont. Csak játszottam gondolattal de realitása akár meg is lehetne