- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
edward2
addikt
-
NandorHUN
addikt
UI elég bugos még idáig amikről hallottam:
- halkan hallod halkan a másik felet telefonálás közben
- háttér automatikusan lecserélődik
- háttér elcsúszik
- témás app lefagy
- camera kicsit el van mosva
- lassú a home gombAzért szerencsére ez mind softwares gond, valoszeg mind javítva lesz, csak azt nem értem, idáig miért nem javították, a hibák egy része már kb. 2 hete ismert.
-
törölt tag
Június, nem július, az meg már alig több mint egy hónap. Illetve ha az eredeti bejelentést jól veszem ki, akkor eleve május végén kerül forgalomba egyáltalán, ahhoz képest egy hónap csúszás a szélesebb körű teríésben semmiség. Nézd meg a Xiaomi esetében mennyit kell várni, mire nagy nehezen meg lehet venni az új termékeiket...
-
törölt tag
Mindig lesz új és újabb készülék ami ár/érték arányban verni fogja az elődöt! Most erre vannak ráizgulva páran. Anno a Xiaomi-ra voltak. Aztán jön a "külföldről lehet rendelni" kör! Nem változik itt semmi!
Eltelik majd 1-3-6 hónap és addigra jön egy vagon másik készülék amire rárepülnek. Élő példa volt a Galaxy S4! Jó páran egyből olyat akartak, aztán amikor megvették egy hónap után már mégsem volt "best buy" érzés. A kínai vagy egyéb külföldi telefonoknál meg főleg megvan ez! Miért Xiaomi, miért nem Oppo? Ha Oppo, miért nem OnePlus? Majd itt is lefutják páran ezeket a köröket! -
Senais
aktív tag
Köszönöm a válaszokat pszichiáternek is!
Magát a telefont elvileg csak július-augusztustól fogják forgalmazni, és akkor még csak a "meghívottak" tudják majd megvenni/megszerezni. A tényleges forgalmazás meg majd csak augusztus végétől fog megtörténni. De lehet hogy tévesek az infóim.
És ha mondjuk az expansys elkezdi árulni és véletlenül kifogok vmi selejtes példányt, vagy mondjuk szimplán csak egy olyat ami pixelhibás (engem már az is zavar ha csak egy darab pixel halott) akkor elküldöm az expansysnak és akkor ők megoldják a garit? -
MartOOn
addikt
Akkor ide a valasz: az ar/ertek aranya miatt vannak/vagyunk sokan kivancsiak ra. Plusz nekem tetszik is. Meg mar valtanek is... Meg ki akartam probalni ugyis a phablet kategoriat... Szoval ennyi penzert ekkora hypeal... Csak nem marad rajtam ha nagyon nem jon be. Termeszetesen nem en leszek az elso aki megveszi.
tehat addigra tuti lesz teszt is. Aztan ha nem jo eladom es pont jon a kovetkezo Nexus.
-
törölt tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest