Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Az hogy SGS-hez még van CM nagyobb rész Pawit-nak köszönhető ha ő nem lenne szerintem már rég nem lenne rá új és újabb CM. Itt szerintem többről van szó mint hogy egy CM maintainer az adott telefonhoz igazítja a romot. Gondolom itt maga a CM team támogatja a telefont és ezt értik a 2 év alatt, ugyanis a maintainer lehet külső személy (nem cm tag is).
Troll: amúgy mire kapható lesz rendesen a telefon abból a 2 évből már 6-8 hónap le is telt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kari1
aktív tag
Nem akarok flame-elni de azt pl én sem értem hogy miért nem lehet kapni, csak ilyen meghívós sz@rakodás van. Közben a kínai verziót már mindenhol nyomják, pl itt a MA-n is van már bannerben. Van egyáltalán különbség a kínai és a másik verzió között (amit a OP árulna?). Ha nincs akkor nem értem mit szórakoznak ezzel illetve akkor az hogy van hogy a kínai már elérhető...
-
Kari1
aktív tag
Látom még a meghívós szenvedés megy, közben meg más kettőt is kap egy áráért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
https://plus.google.com/+ArmandoFerreira/posts/1h85HPA2pW4Szerintem ha nem szól nekik észre sem vették volna, van egy olyan érzésem hogy kis káosz van az OP-nál.
-
Kari1
aktív tag
Ezért kerülnek azok többe, mert megfizeted a reklámot és az n+1-dik alkalmazottat aki azon dolgozik hogy minden zökkenőmentesen menjen a cégnél. Az OP-nál gondolom erre sokkal kevesebb energiát fordítanak. Szvsz ha mindent úgy csinálnának mint akár egy LG Samsung akkor nem ennyi lenne a telefon. Az összeszerelési/anyag + reklám díjakon kívül más is beépül a telefon árába...
-
Kari1
aktív tag
Az szvsz más dolog ha elfogult egy oldal, de itt én nem ezekre gondoltam. Ezeknél az oldalaknál (origo, index, hvg) nem az elfogultság a probléma hanem a színvonal. Nem naprakészek, nem tudnak rendesen magyarra fordítani, ebből következően sok dolgot elírnak (pl nem is olyan SOC van a termékben ami az angol cikkben), olyan dolgokat állítanak ami nem igaz, stb.
-
Kari1
aktív tag
Ilyen szutyok oldalakat ne olvass, mert le vannak maradva és olyanok írják a cikkeket akik kezébe egy darab kavicsot sem adnék nemhogy telefont és egyéb IT cuccot.
(inkább ezeket olvasd the verge, engadget, vagy mobilarena /bár azért néha itt van vannak "fura" hírek/ ha androidos akkor pedig droid life, android police, stb) - De az ilyen szutykok (hvg, origo, index) hardveres híreit/cikkeit kerülném...Pl ez a videó május 14-ei és anno már én is linkeltem itt még azon a napon.
-
Kari1
aktív tag
Ha rendesen elérhető lesz akkor szerintem pár millió el fog fogyni (akár 4-5 millió is). Csak ennek a 16 országnak a népessége 482.508.207 fő. Csak akkor lehet bukó a telefon ha nagyon sokat fog késni vagy minimális raktárkészletek lesznek.
Mellékesen aki azt mondja hogy sokat nem éri meg gyártani az azért nem teljesen igaz. Ha sokkal több darabot adnak el akkor lehet az árral igazán lemenni mivel a profit úgyis megmarad. Nem véletlen szoktak a gyártók 1-2 helyen spórolni, pl ha veszünk egy terméket amiből eladnak 10-20 milliót és egyik alkatrészen spórolnak 2- 3 dollárt (400-500 Ft) akkor máris 40-60 millió dollárral több lesz a profit.
Egy példa erre pl a Galaxy sorozat hátlapja ha fémből lenne akkor az előállítási költség sokkal több lenne mint a mostani műanyag hátlapnak és ebből eladtam pár 150-200 milliót az S-től kezdve. -
Kari1
aktív tag
Most akkor idézem magam
, így legyen ötösöm a lottón: Rossz esetben majd ebay-en veheted a meghívót hogy meg tud venni a telefont.
(majdnem eltaláltam, bár ha sokáig húzzák még ebayen is lesz árusítás)Amúgy tényleg elég vicces inkább csinálnának vmi versenyt vagy újabb ilyen smash the past kampányt...
-
Kari1
aktív tag
Megjött a MKBHD review is a telefon tényleg jó de azért az látszik hogy a CM még kicsit bugos, ebben szerintem nem tudja a Nexus-szal felvenni a versenyt.
Bár azt nem tudom hogy OTA-n ezek a bugok milyen gyorsan vannak javítva...
https://www.youtube.com/watch?v=FrgGHAab9D8#! -
Kari1
aktív tag
Ha ez igaz akkor elég nagy [FAIL]
-
Kari1
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
Ha az 50mp-re gondolsz akkor szerintem ebben semmi extra nincs csak egy szoftveres "trükk" mivel több képből teszi össze így ezért el lesz mosva a kép főleg ha mozog valami. (persze többet ad mint egy a sima 13mp-es kamera de akkor sem annyival többet mintha 50mp-es lenne a kép)
(És mivel tiszta szoftveres dolog ha a google akarná a mostani kamera app-ba is be tudná építeni...)
http://youtu.be/QahWCPNALDA?t=6m45s -
Kari1
aktív tag
Lassan jönnek a rendes tesztek is: (ezek még csak promók)
MKBHD: https://www.youtube.com/watch?v=EcMBuRX-EdU
AndroidPolice: http://www.androidpolice.com/2014/05/06/hands-on-and-first-impressions-of-the-oneplus-one-with-cyanogenmod/ -
Kari1
aktív tag
Ezt én sem értem már volt 100+1 bemutató (lehet kicsit túlzás, de a lényeg remélem érthető) hogy néz ki mi van a menüben de még egy erőígényes 3rd party appot sem futtatok vagy legalább egy szintetikus tesztet...
Lehet hogy a CM 11s van még béta állapotban, azért nem engedik, hogy jobban mutogassák az újságírók? -
Kari1
aktív tag
A Focal már nagyon régóta nem a CM része: http://www.engadget.com/2013/09/23/focal-camera-app-launches-as-standalone-beta/
-
Kari1
aktív tag
Sorry reggel volt, a júniust benéztem...
Sajnos a kínai telefonok elérhetőségével nem vagyok képben ezért sem tudom hogy ez mennyire jó hogy bemutatás után várni kell még rá. Hiszem a többi ismertebb márka inkább most arra megy rá hogy bemutatás után egyből elérhető legyen a termék.
De pl ez a cikk sem tér ki a részletekre vagyis ha júniusban elérhető lesz akkor is csak meghívóval és hogy azt hogy fogod beszerezni... Nekem ez azért nem tetszik mert ha van raktáron telefon akkor minek meghívóval szórakozni. (Mi értelme van ennek?)
Rossz esetben majd ebay-en veheted a meghívót hogy meg tud venni a telefont. -
Kari1
aktív tag
Infók hogy mikor lesz elérhető ITT.
Mondjuk nem teljesen értem mert a cikk elején ezt írja "we hit that “later June” mark for general availability" - ebből nekem az jön le hogy itt már bárki megveheti. A cikk végén pedig ezt írja: "Later in June – Increased general availability, people who want it should be able to get an invite without much trouble in June" - vagyis ha jól értem akkor még július végén is kell a meghívás hogy telefont tudj venni. Ezt sem értem hogy mit jelent, hogy lehet meghívóhoz jutni minden erőlködés nélkül.
Nekem sajnos ez az egész olyan ködös azt sem értem hogy ennek így mennyi értelme van bemutattak egy telefont amit fél évvel később lehet majd rendesen megvenni (a végén ez lesz belőle). Addigra pedig már el fog múlni a "nekem kell" érzés. -
Kari1
aktív tag
Szerintem még semmi infó nincs (én nem találtam róla semmit) és nem is hiszem hogy Mo-ra lesz szállítás. (Ha igen akkor szerintem max az év végére). Amiben bízni lehet hogy más is fogja forgalmazni a telefont nemcsak a oneplus-tól lehet megvenni. Ebben az esetben szerintem az expansys is fogja árulni és akkor azt innen Mo-ról is kényelmesen meg lehet majd rendelni. De szerintem abban ne bízz hogy 1-2 hét és meg tudod majd venni. Jó esetben is 1-2 hónap, ha június-júliusban már be lehet szerezni akkor az már szinte csoda lesz.
-
Kari1
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
Nekem biztos hogy nem opció:
1, túl nagy (szerintem ez annak jó aki phablet-et akar)
2, most vettem Nexus 5-öt és meg vagyok elégedve vele.
3, én 3-4 évre veszek telefont ha nem lesz vmi 180°-os fordulat akkor egy darabig marad az N5Csak szimplán kíváncsi vagyok milyen a hardver szoftver páros mert pl S5-ben is hiába van 801 proci N5 általánosságban gyorsabb nála és M8-cal is felveszi a versenyt.
-
Kari1
aktív tag
Remélem lassan lesz vmi rendes speedtest (app indítás, multitask demo, stb) mert hiába csúcs hardver szvsz N4 óta már nem ez számít hanem az optimalizáció. És a cm ellenére azért vannak kétségeim, hogy pl egy N5 szintjét hozza-e.
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, így legyen ötösöm a lottón: Rossz esetben majd ebay-en veheted a meghívót hogy meg tud venni a telefont.