Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz radi8tor #172 üzenetére

A tethering remek dolog, de több okból sem feltétlen praktikus. Az egyik, hogy jelenleg kb egy munkanapot nem bír a telefonom, ha most emellé még ott lenne a folyamatos wifi tethering, akkor pár óra alatt nullázódna az akksi. A másik, hogy az adatforgalmat jobban fogyasztja, mert a tablet ugyanolyan wifi hálózatnak fogja látni, mint az otthonit, így az "automatically download/update over wifi" szabályok nem segíenek, hogy ne a mobilnetemen frissüljenek duplán az rss források, Play appok és a többi. Harmadrészt pedig eleve a telefonra vehető mobilnet csomagok nem olyan nagyok. Ha két eszköz használja ugyanazt a mobilnetet, részben redundáns adatforgalomra, akkor még kevésbé éri meg ezeket a csomagokat használni.

Most 4,7"-os telefonom van, előtte volt 4"-os, akkor nagynak tűnt, amikor megvettem, mostmár egyáltalán nem érzem nagynak, sőt, néha még kicsi is inkább. Van otthon egy i5, az egyenesen mütyűr. Egyszerűen alig fér el tartalom a kijelzőn. Egyébként ha már úgyis táskában hordod, nem zsebben, akkor meg szerintem nem olyan nagy probléma, hogy egy nagyobb zsebbe teszed :) Van amúgy tabletem, egy N7 (2012), nem rossz, mostanában ezt használom sorozatnézésre buszon, de egy 5,5"-os telefon már majdnem kiváltaná teljesen.

Aktív témák