Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A tethering remek dolog, de több okból sem feltétlen praktikus. Az egyik, hogy jelenleg kb egy munkanapot nem bír a telefonom, ha most emellé még ott lenne a folyamatos wifi tethering, akkor pár óra alatt nullázódna az akksi. A másik, hogy az adatforgalmat jobban fogyasztja, mert a tablet ugyanolyan wifi hálózatnak fogja látni, mint az otthonit, így az "automatically download/update over wifi" szabályok nem segíenek, hogy ne a mobilnetemen frissüljenek duplán az rss források, Play appok és a többi. Harmadrészt pedig eleve a telefonra vehető mobilnet csomagok nem olyan nagyok. Ha két eszköz használja ugyanazt a mobilnetet, részben redundáns adatforgalomra, akkor még kevésbé éri meg ezeket a csomagokat használni.
Most 4,7"-os telefonom van, előtte volt 4"-os, akkor nagynak tűnt, amikor megvettem, mostmár egyáltalán nem érzem nagynak, sőt, néha még kicsi is inkább. Van otthon egy i5, az egyenesen mütyűr. Egyszerűen alig fér el tartalom a kijelzőn. Egyébként ha már úgyis táskában hordod, nem zsebben, akkor meg szerintem nem olyan nagy probléma, hogy egy nagyobb zsebbe teszed
Van amúgy tabletem, egy N7 (2012), nem rossz, mostanában ezt használom sorozatnézésre buszon, de egy 5,5"-os telefon már majdnem kiváltaná teljesen.
Aktív témák
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van amúgy tabletem, egy N7 (2012), nem rossz, mostanában ezt használom sorozatnézésre buszon, de egy 5,5"-os telefon már majdnem kiváltaná teljesen.