- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
Az érdekes. Itt holnap szabadnap van
No , most pedig megnézem hogy készül a fokhagymás brassói.
Anyukám mindig borssal és majoránnával csinálta, nuku fokhagyma.Nolf biztosan tudná a perfekt receptet
winner_hun: én úgy tudom, ebay.hu-n csak a nem licitálós cuccok vannak. De lehet tévedek.
-
-
venember83
nagyúr
Lehet, hogy ő is látja benned Penelopé Cruzt s azért nem hagy békén. Ha más jó tulajdonsága nincs is, kitartó.
ng2: Kíváncsi vagyok, hogy most január elseje után is megmaradnak-e a botrányos díjszabások pl. a vasúttársaságok és a posták részéről. Nagy a gyanúm, hogy igen.
-
zoltanz
nagyúr
Ezért biztos
: Alice Cooper - Poison
-
Pisztillus
senior tag
Így van, mindketten más oldalról közelítjük meg a problémát. Elég sokat vesződünk azzal, hogy a betegeinket próbáljuk az egészséges(ebb) életmód felé terelni. Sajnos a civilizációs ártalom miatt a mai emberek szervezete messze nem képes oly mértékű öngyógyításra, mint pl. a nagyszüleinké. Ennek rengeteg oka van - na innen kellene indulni a rendrakással. Amíg azonban ez nem sikerül (mert pl. hozzá sem akarunk kezdeni), addig bizony szükségesek a mankók - de csakis a legkisebb adagban és a legrövidebb ideig. Annak viszont nagyon örülök, hogy még vannak olyanok, akik úgy gondolkoznak, mint Te - még nincs minden veszve!
S látod, NoLF már hozta is a megoldást - bármilyen furcsa, ha nagyapáinknak segítettek, akkor nekünk is segíthetnek, ugye? Pl. én sem nyúlok azonnal az orrcsepphez, ha eldugult az orrom, hanem inhalálok egy jót vöröshagymából vagy reszelt tormából - na ezek egycsapásra rendbe teszik.
Amire meg még igazán hangsúlyt kellene fektetni, az a megelőzés - de ez meg már egy másik, igencsak hosszú történet.
Pohár: Bizony, fahéj. A Cinnamomi cortex régóta ismert és használt gyógynövény. És bármilyen hihetetlen, de az egyik régóta alkalmazott, most már szintetikus gyógyszerünk is növényi eredetű, a Salix alba kérge tartalmazza. Vajon mi lehet az?
-
Szép is az mikor elmerengünk a múltban, mikor még nem voltak a világ bajai, csak éltük az életet, és élveztük a pillanatokat, bár akkor még úgy gondoltuk de rossz, majd ha felnövök de jó lesz, és közben rá kellett jönni azért ez nem teljesen így van.
Holnap még meló, majd jönnek az Ünnepek, de sajnos nem az igazi, mert gyerekek már nem leszünk, de felnőtek "még" nem vagyunk.
-
kételkedem
addikt
Neked van adventi kalendáriumod?
Én azt mindig amolyan gyerekes bohóságnak tartottam!
Csempészet és sikkasztás miatt hét év börtönre ítélte a bíróság Földesi-Szabó Lászlót, a titkosszolgálati kapcsolatokkal is rendelkező Egymásért Alapítvány vezetőjét. A bíróság szerint a Herba cégcsoport és az alapítvány 1,1 milliárd forint vámot és adót nem fizetett be az általunk importált áruk után. Földesi-Szabó az ítélet ismertetése után elhagyta a bíróság épületét, az őrséget későn riasztották.
Annak idején Farkas Péter is egyszerűen kisétált a teremből és eltűnt egy rövid időre
Komolyan mondom ez az egész olyan mint egy rossz burleszk!
-
fokukac
nagyúr
hmm, nem egészen erre gondoltam, nekem ez túl fiatal, és csupasz...
és különben is áj lájk it bushy -
venember83
nagyúr
Fulladozás, lelassult szívverés, halálfélelem. Legalábbis az én esetemben.
Amúgy nem szép tőletek, hogy még a bikinit is elrejtettétek szegény öregemberek szemei elől. Fejed jobban van? Deszkázásnál elég alaposan be lehet verni a fejet, ebből a szempontból biztonságosabb a síelés.
-
venember83
nagyúr
Ez vagy az alkohol vagy a sportolás mellékhatása. Ha elmúlik a mai nap folyamán, akkor még a vállalható mellékhatások sorába tartozik.
Ez a Deziré nem rossz készülék, csak éppen nagy, érzékeny, nehéz, drága, töltésigényes. Így első blikkre. És kb. a tudásának nyolcvan százaléka számomra teljesen felesleges. Mondjuk céges mobilnak egyáltalán nem rossz.
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem jobban jársz, ha veszel boltban ilyen öntapadós szigetelő szivacs vagy gumi csíkot, és legalább alul körberagasztod az ablakot ahol a kerettel össze (nem) ér. Nem is kell hozzá nagy szaktudás. Nedves ronggyal előtte megtörlöd azt a részt ahova ragasztani akarod, szárazra törlöd, aztán elő a csíkot, védőfóliát lehúzod, és szépen felragasztod egyenesre vigyázva. Mikor a sarkához érsz akkor egy ollóval levágod és kész. Érdemes alul végig, kétoldalt meg úgy fél méternyit megragasztani, feltéve hogy oldalt is eláll a kerettől. Ha nem akkor nem muszáj, mert ha szorosan passzol akkor nem fogod tudni tőle becsukni az ablakot. Így is nehezebb lesz már, de megszűnik a hideg besüvítése.
Fentieket én is megcsináltam egy régesrégi albérletemben, addig ömlött be a hideg az ablak alatt, konvektor 5-ösön és nem volt forróság. Szigetelés megvolt 5 perc alatt, és bár közben kihűlt a szoba, de utána már 3-ason is bőven kellemes volt a hőmérséklet. Gázszámla le is csökkent.Másik konstruktív megoldás, hogy a fentiekre megkérsz egy ügyeskezű kandúrt, aki hátha csomagolni is jól tud
Kb 5-600 Ft-ból megvan, de a következő fűtésszámlán már vissza is nyered. Nem a kandúrt, a pénzt.
-
Szívesen
.
Amúgy ma este arra következtetésre jutottam, hogy a hó egy kib@szott überf@sza dolog, de csak addig míg házból kifelé nézel és egy üvegen át látod
. De mikor 4-5 km-t kell tekerned havas-jeges úton, -3 fokban és csípős szélben, az már nem kellemes
.
A feláldozhatók (The Expendables) lesz megnézve, talán nem csalódom az "öregekben".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest