- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #8012 üzenetére
free your mind, neo.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8007 üzenetére
Na akko' mostmá' tedd vissza mer' megölted..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #8005 üzenetére
ezt vetted ki a szavaimból?
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #7950 üzenetére
Máshol nem is tárolnám, érthető okokból.
lujó55: nem is tudom már mikor, talán két éve volt Pécsett óriási jégverés, utána fél évre előre kellett előjelentkezni a vákuumos jégkár javításra.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7895 üzenetére
Ma telefonon beszéltem a T-s szervizessel, félórai próbálkozással sikerült kideríteni, hogy a router romlott el. A probléma az, hogy a routerben volt beállítva a felhasználói név és a jelszó évekkel ezelőtt és senki ember fia nem emlékszik már rá. Valahol valakinél biztosan van olyan papír, amire leírta valaki ezeket, de az sincs meg. Céges nethez új felhasználói nevet és jelszót kérni olyan bonyolult, hogy az valami hihetetlen! Adószám, cégjegyzékszám, aláírásra jogosult vezető, ügyfélkód stb szükséges hozzá.
(#7944) Bon3ss remélem nem lesz jég! Korai lenne áprilisban!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #7928 üzenetére
neeeem!
ő csak a KV-t főzte le -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7928 üzenetére
ááá, kint aludt. már be se engedték
más: Ez mekkora gáz. Már csak azért is, mert a -20 *-os papírautóikat bezzeg nem kaszálják el. Az egy tökéletes kifinomult szerkezet, ezek meg amerikai szarok.
Látom a jövőt. 50 év múlva csak kínaiak és nálunk honos kisebbségiek élnek majd a Földön, és a gazdaság abból fog állni, hogy a 10 kínai fosból 5-öt óccsóé megvesznek a sötétek, 5-öt meg ellopnak. Az 5 óccsóé megvett árából meg 2-t a sárgák odaadnak segílynek annak a sötétnek, aki meglopta őket, 3-éból meg nagy vagyont harácsolnak össze. A sötétek meg a még sötétebbnek ellopják és eladják a Föld összes fellelhető fémét, a sárgák állami támogatása alatt. Ebből gyártják a harácsvagyont, mert a 10 foshoz csakis óccsó műjjanyagot használhatnak, ez kínai védett szabadalom.
Igazi fejlett intelligens evolúciós csoda lesz. Ja, és természetesen két üzemben lesz fosgyártás, az egyikben egymillió új munkahelyen egymillió magyar fog rabszolgamunkában gyártani, a másikban 5milliárd kínai. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #7912 üzenetére
Tudod kinek mi. Ha most jönnék otthonról, ennek örülnék. Így , hogy haza kell utalnom, így ....
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7895 üzenetére
72 órájuk van a hiba kijavítására. Akkor leszek igazán pácban, ha nem a szolgáltatónál van a gond!
(#7894) lujó55 bár semmi összefüggés nincs, nyáron oda megyünk nyaralni.
BS: Emlékezzünk meg róla, ha már szóba került!
Jurij Alekszejevics Gagarin (oroszul: Юрий Алексеевич Гагарин; Klusino, 1934. március 9. – 1968. március 27.) az első ember a világűrben – a Vosztok–1 űrhajóval indult 1961. április 12-én, Bajkonurból.
Ma pont 50 éve annak, hogy ember tett látogatást a világűrben.
1961. április 12-én Gagarin az első emberként repült az űrbe egy Vosztok 3KA–2 (Vosztok–1) fedélzetén. Az egész repülés 108 percig tartott, eközben egyszer megkerülte a Földet.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #7881 üzenetére
Azért nem duzzognék. Igaz pénzt nem adnék érte, de szíveségért belemennék egy műszakba.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #7865 üzenetére
Miért mert szexelnek?
-
válasz
venember83 #7865 üzenetére
Látod, még jó hogy ismer
.
-
válasz
venember83 #7855 üzenetére
18+ [link]
Ma sem volt szép idő, sőt avartüzet is láttam, pedig azt gondoltam hogy esni fog ma is
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #7857 üzenetére
aggodalomra semmi ok, továbbra is gyűjtünk nektek...!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #7855 üzenetére
csak egy csaj, téged nem érdekelne, nyugi
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7850 üzenetére
főkuki: nemnem, malacvisításul nem akarok megtanulni
-
válasz
venember83 #7823 üzenetére
Hehe, nem abban a formában, hanem az eredeti formában használom
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #7813 üzenetére
üdvözlöm, miszter grábovszki, ez itt a végállomááás..!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #7810 üzenetére
jaa, ok
[link]kételkedős: boldog szülinapot!
-
válasz
venember83 #7805 üzenetére
Az bizony nem vicc, remélem nem saját tapasztalatból indult ez a hsz.
?
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #7724 üzenetére
nem
kész a vacsi, sült pipicsak a macska rajtam fekszik, én meg így éhenhalok
másfél hónap kellett, hogy visszajelezzenek egy cipőbolti eladói állásról, persze nem kellek
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #7642 üzenetére
hm, alig várom az eperszezont! Minden hétvégén hazamegyek learatni a termést
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7618 üzenetére
Tehát forint, de rövidítve Ft. THX!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7601 üzenetére
A könyvelőm János. Nem hívhatom randinak a konzultációt! Lehet esetleg megbeszélés...
(#7602) Brutforsz délelőtt agyaltam rajta, de legalább 2 értelmetlen sorom nekem is maradt!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7536 üzenetére
Először a 100 Ft/l , majd a 250 Ft/l azután a 300Ft/l volt a lélektani határ, amikor mindenki azt mondta, hogy namármostmáraztán de drága! Már egy ideje a 400 Ft-os benzint várjuk, ha megkaptuk, majd az 500-ast fogjuk!
Bár nem drasztikusan, de biztosan csökken a naponta autózók száma. A dugó egy másik érdekes kérdés, munka után a belvárosban lépésben mozog pár száz autó, tehát látszólag nem számít, hogy mennyi a benzin ára!
Kíváncsi vagyok, mikor fog majd megfizethetetlen luxusnak számítani az autó? Mondjuk 1000Ft/l-nél azt mondjuk majd, hogy rendben, megspóroltam a múlthavi fizetésemből 20 ezret, most lemegyek csapatok egyet a verdával!
-
válasz
venember83 #7477 üzenetére
Étcsoki nem, az nekem kesernyés, ha már csoki, akkor édes legyen
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7465 üzenetére
már érzek. most például 81%-os kakaótartalmú csokival bársonyozom.
a mankótól a nyelvem lenne szálkás, a mankotól meg az orrom nedves
-
válasz
venember83 #7474 üzenetére
Esetleg alvásra gondoltam
Holnap meg beszélek már bent, hogy szerezzenek kis műtrágyát nekem, mert akad.
UI: Ha már nálunk gyártják
UI2: Pedig jól jönne a más program
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #7412 üzenetére
mindenki örül! Vincent is
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7394 üzenetére
Ahogy a fórumtársaknak is, neked is ott van kéznél a porszívó, ha szívásra vágysz.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #7390 üzenetére
Igen, valami olyasmi lesz belőle. Felavatva az új pumpa, hamarosan rajt.
-
válasz
venember83 #7382 üzenetére
Örülnék neki, inkább optimista hsz.-nek készült, vagy munkásosztályt biztató propaganda szövegnek. De már lassan úgy látom hogy csak bizakodunk, de minek, mikor nincs értelme, mert semmi sem lesz jobb vagy szebb.
#7383 tope: Attól függ. Ma például reggel volt egy kis kerti munka, baszakodtam a nettel, és még a tegnapi nap esti része is kiborít. Így adok magamnak egy hónapot, ha nem jön össze amit szeretnék akkor nincs értelme tovább élni, mert ahogy most állunk, semmi sem jön össze számomra.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7370 üzenetére
Nem ezt, a nyuszinak a sztorizást. De valamikor október tájt.
Egyébként ja. nagyon bicegek.
Amúgy szöszi anyu barát, új barna őzike meg először igen, majd nem, most lehet talán megint pálya. De nem megy csak úgy a semmiből hirtelen.
Hát itt tart.Tudom, vártok a megállóban, de csak a ré busz jön...
Fúbazmeg ez még nekem is fájt. Lement 3 sör, inkább lemegyek a városba hátha van valami valahol. Ha nincs meg jövök haza.(ööö..szerintem pina..mer elmúlt estetíz..)
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #7363 üzenetére
Én is remélem a legjobbakat - no, majd meglátjuk.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #7361 üzenetére
Hazafelé láttam a készülődést Újpest-Városkapunál: ennyi rendőr egy helyen nem sok jót vetít előre - mármint az a tény, hogy egy focimeccshez kellenek ennyien. Az lenne a csoda, ha nekik is csak a meccsnézés lenne az összes dolguk.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7348 üzenetére
Most csak egy egyszerű negyedéves leltár esedékes, de igen a felsoroltak mind jogosultak, kiegészítve a vámosokkal, fogyasztóvédelmisekkel és a NEHITI-vel!
Volt már olyanban részem, mikor egyszerre jöttek a munkaügy, a fogyvédelem, a vám és a nehiti.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7339 üzenetére
Váratlan, egyszeri és megismételhetetlen bevétel!
Ha az ezüst árát elköltjük és a csap továbbra is folyik, a tető beázik, a falak penészesek akkor nem sokra mentünk azzal, hogy a nyári konyha nem dől össze!
(#7340) venember83
-
válasz
venember83 #7294 üzenetére
Jól sikerült, a kezdeti feszültségeket oldottuk borral, a többi sörrel. Pedig kicsit esett az eső, de tűrhető volt, illetve elég jól sikerült a végeredmény.
#7295 lujó55: Tisztában vagyunk vele, nem kár érte!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #7327 üzenetére
csak van rá valami indulatosan kiejtett japán szó is...
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #7321 üzenetére
nagy ritkán megyek fel oda, ezé meg tán fölösleges is
ha van egy kis időm akkor gondolatátvitellel ... -
válasz
venember83 #7286 üzenetére
Ebben igazad van, nem vitatom, de ajánlanak azon az áron pl. Fusi A530-at, persze az üzleti az üzleti, elvileg jobb minőség.
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #7272 üzenetére
Nem mondtam. Ilyet lehet?
Első interjúm volt, a következőnél már nem fog ennyire szarul esni az biztos.Jah, fizu 60k
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7255 üzenetére
mókás lehet, hogy szövegszűrő funkció lett beépítve a riosba? nem küldi el a hozzászólásom, amit írni szeretnék!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7255 üzenetére
különös
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #7254 üzenetére
Tudom, fogjam be, mert mindenkinek hiányzik valami.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7219 üzenetére
allati_vicces_kepek
(#1597) dave93Még nincs FB accountom, de emiatt lassan másodrendű állampolgárnak érzem magam, a miniszterelnök is állandóan azon üzen!
A Fiesta zenéjétől foltok keletkeznek a körmömön!
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7219 üzenetére
Ott terjed, igen.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #7206 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7210 üzenetére
Tényleg csak találomra írtam 1920-at!
Az még nem tűnt olyan extrémnek, mint a XIV. Lajos korabeli divat!@NoLF
Környezetet nem veszélyezteti, de kisgyermekeket a vizsgálat napján csak a lehető legszükségesebb mértékben szabad közel engedni a vizsgált személyhez.
Jól hangzik! -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7210 üzenetére
Szerintem is, de hát ismersz, sokkal kukacoskodóbb vagyok Főkukacnál is.
-
kételkedem
addikt
válasz
Persze, igazad van, ízlésről és testrészekről nem érdemes vitázni, mindenkinek más tetszik, ami akár jelentősen el is térhet a közízléstől! (ha van ilyen egyáltalán....)
Jobban belegondolva, hogy megnéznénk egy nőt aki a munkahelyén a legfrissebb 1920-as párizsi divat szerint jelenne meg, hogy régebbre már ne is tekintsünk!
-
válasz
Egyébként a hölgy szemrevaló volt, az öltözködésével volt bajom, nekem nem jön be az tény.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7203 üzenetére
Ne is mondd!
Ma reggel láttam egy hölgyet, aki neonzöld harisnyába csomagolta férfiderék vastagságú lábait! A szoknya és a csizma nem is látszott messziről, csak két neonzöld henger mozgott a levegőben! -
bnss
veterán
válasz
venember83 #7190 üzenetére
Kukacoskodsz?
(A második mondatot nem tudom értelmezni, illetve igen, akkor tudnák széppé varázsolni az estét, ha rossz napot fognának ki...)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7184 üzenetére
deeehogy
mondanám hogy két dologra tudok gondolni, de a másik is az -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7182 üzenetére
Igen, annak ellenére, hogy orvosok kezelik, fel fog épülni!
Jobbulást a srácnak, a korrektornak (van vajon ilyen?) pedig barackot a fülébe! -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7170 üzenetére
A kíváncsiságot nem biztosan, de az örülni vágyást kielégíteni...
férfiembert kíván
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #7161 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #7152 üzenetére
Lehet nemjól tudom, de valaki kap életfogytiglant most az kb 20 év, aztán jó magaviselet mellett ténylegesen leűl mondjuk 7-8 évet.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #7129 üzenetére
vagy megáll 99,9%-nál
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #7119 üzenetére
Hétvégén legyen olyan szép idő, amilyet most jósolnak.
fokukac: fiatal még, de egy sörital jól jönne...
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #7112 üzenetére
már a második gyerekkorod éled..?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7107 üzenetére
ásíts bátran, hisz hétfő van.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7102 üzenetére
Ez szép volt! Több mint 8 óra hosszára kinyírni a topikot!
Tiszta idő, 4km/h szél, +13°C, délutánra kissé beborul, +23°C várható!
A hét első munkanapján, a nyári időszámítás második napján szép napot mindenkinek!
BS: gondozd a tőkét, aztán majd beugrok hozzád egy kis borozásra!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7056 üzenetére
Mi a véleményetek a KERS és az állítható hátsó szárny használatáról? Én nem látom, hogy jelentősen változott volna a verseny. Nem láttunk több előzést mint tavaly, oda-vissza előzést pedig egyet sem!
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7054 üzenetére
Nem hiszem, hogy nem lennék tisztában az állampolgári kötelezettségeimmel, ellenben a jogaimat (azokat is, amelyek eddig alapvetőnek tűntek) folyamatosan csorbítják.
-
válasz
venember83 #6997 üzenetére
Áh, táska.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6993 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6977 üzenetére
Igen. Mi vagyunk a hülyék, hogy inkább dolgozni akarunk a pénzé', minthogy ingyen hozzájussunk, és közben még élvezkedjünk is. Szelekcióra érett felfogás. Élősködőké a jövő.
ződsipka: nem, annak most örülök hogy süt a nap, a hangulata is jobb mindenkinek ettől. a gond az hogy hogyan tudjuk(értsd: van lehetőségünk) kihasználni a jó/jobb időt. Ha nincs kivel és nincs mire, akkor marad a jobb hangulat. csak ilyenkor pont a kinyílás, a felszabadultság-érzés feszegeti az embert, és ha ennek nem tud szabad utat adni, ha valami megfog, visszatart, akkor van baj. vagy úgy is megfogalmazhatnám, hogy ha az ember beleszürkül a hétköznapokba, nincs rövidtávú motiváció, nincs semmi közeli cél, bármi amit várni lehet, akkor elsüllyed és nehéz kikecmeregni. az meg mondjuk egy külön vicc, hogy már megint mint mindig a hétvégékre b.szódik el az idő, miközben hétköznap az irodában ülve kell néznem a kinti 18 fokot és napsütést(ami még mindig jobb mint az esőt meg a havat) és amikor időm lenne mondjuk kirándulni, kiruccanni, kimozdulni, akkor esernyő, esőkabát, gumicsizma, halászkezeslábas kell hozzá.
persze örülnöm kell, hogy egészség van, szóval..mindegy
mondjuk ízeket még mindig nem érzek, és ha ez örökre így marad, akkor az evésben mit élvezzek? -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6975 üzenetére
gazdasági..
végülis, legjobb a szexet gazdasági szempontok alapján értékelnivannak akik ezt már értékelték, és alkalmazkodtak a környezethez. meg is van a segíly.
értékelni kéne hogy péntek van, de én ezt most se gazdasági, se más egyéb szempont alapján nem tudom értékelni. mostanában egy napnak se örülök, és ez így nem van jól.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6939 üzenetére
Kételkedem: a kéxarvas a fiad?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #6939 üzenetére
Aham... imádom a hamvas barackot ... :-]
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #6918 üzenetére
már ha van ablak
lehet a falat nézi, ott jó hogy nem süt be a nap -
válasz
venember83 #6918 üzenetére
Ehh, errefelé nem és kész
.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6895 üzenetére
Linksys routerrel és anélkül is ugyan az a helyzet, sajnos nem az a gyenge láncszem!
Nem tudom, hogy a szolgáltatónál van a probléma vagy a modem hibásodott meg?
Az NT1/BA 2B1Q fedőnevű NT-re gyanakszom, ezen még MATÁV logó van, a MATÁV pedig elég régen nincs már!
A dolog amúgy is túl van bonyolítva! Kell egy szűrő-elosztó, egy normális adsl modem és kész! (szerintem)
Az a legnagyobb gond, hogy kiszámíthatatlan a működése! Délelőtt 10 óráig semmi baja sem volt, azóta pedig egy hozzászólás elküldése is vagy elsőre sikerül, vagy csak ötödik alkalommal. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6891 üzenetére
Erről a lehetőségről ne is beszéljünk, nem jó az ördögöt a falra festeni!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6880 üzenetére
kabbe
de nagy nehezen sikerült kicsiholnom egy olyan 45 Mbitet a wifi-ből...persze ezt még mindig keveslem, az n-szabványhoz képest.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6880 üzenetére
Nem biztos, mer' például a vév super amoledet, a vévkettő meg már csak lcdt kapott..
a háromban meg már tutkóra 128x128-as céestéen lesz.. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6836 üzenetére
Szerintem pl. neduddkinak tuti megvan.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6836 üzenetére
Szerintem már megkapta valakitől privátban.
kételkedem: néha nem.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #6778 üzenetére
Én nem barátkozom nyulakkal, vérbeli csacsi vagyok. Kajlákkal meg aztán végképp nem ... a munka is büdös, szóval azt hiszem, a válaszom, nem. :-)
-
kraftxld
félisten
válasz
venember83 #6782 üzenetére
Volán teljes mértékben el tudja látni a feladatot.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6765 üzenetére
Csak elmélkedtem a sorsunkon.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #6762 üzenetére
most mi van? Magyarországról volt szó
-
válasz
venember83 #6755 üzenetére
MotoGP se a régi már, Formula 1-t pedig olyan 98-99 óta nem nézek, mert minek
? A tenisz még csak-csak, de elaludtam volna rajta
. Na, jó éjszakát, mert holnap 4-kor kelek
.
-
válasz
venember83 #6751 üzenetére
Mikor 6-7 éves lehettem, akkor fejen talált egy labda, azóta utálom a focit. Ami nálam bejön azaz úszás, tenisz, és a motorsportok. De mivel se időm, se energiám egy-egy efféle sporteseményt megnézni, így mióta eszemet tudom nem nézek ilyen dolgokat TV-ben. Személyesen meg lehetetlen, mert kint lakok a világ végén, Nyír1-en meg nem igazán tartanak csak "vicc" dolgokat ilyen téren.
#6752 Bon3ss: Elnézést, nem pont neked szántam, épp kirobban belőlem az ilyen, mikor mindenki rá van kattanva a Barátok közt-re meg a Való Világ-ra. Mikor 5 percre belenéztem, rögtön tudtam hogy semmi sem maradt ki az életemből amit eddig ne akartam volna tudni/látni. Köszönöm, de inkább nem kérek belőle a TV is csak azért van hogy a Pen-t beledugjam és megnézzem az aktuális mozifilmet, amik nagy része szintén "egykaptafás", egy-két remekműtől eltekintve.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #6751 üzenetére
én is, és még NG/Spektrum is
ja meg TV Paprika, meg Comedy Central -
bnss
veterán
válasz
venember83 #6747 üzenetére
Kedd este volt szörnyű, a négy nap otthoni pihenés után, ahhoz képest a mai este semmiség. Egy kis TV nézéssel megfűszerezve már fogyasztható is.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #6742 üzenetére
Azt hittem, ezzel egyedül vagyok, de mégsem.
---
Szép estét!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6734 üzenetére
Roger nyúl a pácban,
avagy néha játszani is engedd szép, komoly fiadat... -
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #6734 üzenetére
Eredménye?
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #6714 üzenetére
This test is designed for fun. It is not meant to test you for any disorder (real or imagined). You can't glean anything meaningful from this test without consulting with a mental health professional. It is not intended to make light of those who are suffering from autism or Aspergers syndrome. If you are worried about your mental health, see a professional.
Most ez a kötelező idióta US-style szöveg, vagy valóban lópikulát se ér a teszt?
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #6710 üzenetére
de, a csacska angyalból volt második is
bár az meg nem brazil -
pohár
félisten
válasz
venember83 #6707 üzenetére
nem feltétlen, ott egy évadban van 200 rész
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6668 üzenetére
egyszerűsítsük, legyen harcicus..!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6666 üzenetére
Nem!
Az én négynapos hétvégém két napos volt, dolgoztam szombaton és hétfőn is. Most nem dolgozok, de ha dolgoznom kellene, akkor sem kiabálnék, hogy milyen rossz nekem!
Volt már itt ez a téma, akkor is és most is azt mondom, hogy aki azért panaszkodik, mert dolgoznia kell, az legyen kemény és mondjon fel! Munkával kapcsolatban csak az éri el az ingerküszöböm, ha valakit fillérekért dolgoztatnak, nagyon rossz körülmények között dolgoztatják, vagy a főnökei és munkatársai úgy megkeserítik az életét, hogy inkább felmond, mint maradjon!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #6668 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6658 üzenetére
orron a legszebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest