- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Szerettem volna, hogy eljöjjön, mert a főnök szabadságon van meg a fél cég is, nem tudni mikor jönnek vissza, lehet már holnap vagy akár ma. Most teljesen bejöhetett volna hozzám, megebédelhettünk volna nálam, ezt írtam is neki, hogy jöjjön, kajával várom, különben csak addig jöhet, mint az ügyfelek, ha nincs dolgom lent én nem kószálhatok lent az ügyféltérben, erre kint megállt, ott meg a legegysejtűbb melósunkkal elkezdett beszélgetni, nem tudom mit mondott neki ez a szobanövény, de fogta magát és elment haza.
Mondjuk legalább ide jött, nem máshová -
kételkedem
addikt
Úgy gondoltam, hogy jó üzletet csinálok. Egy kis befektetéssel a befektetett pénz négyszeresét tudtam volna tisztán kivenni. Sajnos nem jött össze, így buktam a befektetésem teljes összegét. Ha valamikor tudok belőle valamennyit kivenni, az akkor is csak a befektetett pénz töredéke lesz. Így hát huh, nehéz hétköznapok vannak mögöttem
és végre itt a hétvége
Miért most akarnak sokan az ING biztosító honlapján reálhozamot lekérdezni?
-
kételkedem
addikt
Akinek a feje fölött fújja be a hideg levegőt, az rövid időn belül a pokolba kívánja a légkondit!
Korábbi munkahelyemen a biztonsági őr rettegett a légkonditól! Ha meghallotta, hogy a távirányítót levesszük a polcról, kimenekült az utcára. Aztán egyszerűen kihúzta a konnektorból a légkondi dugóját, de csak annyira, hogy ne kapjon áramot, de a dugó látszólag a konnektorban legyen. Mi meg kétségbe esetten próbáltuk feltárni és elhárítani a hibát!
-
Mawyx
őstag
Sajna nem. Pedig ha elég szépen kacsintgatnék, lehet, hogy megengednék, hogy menjek vele 1métert.
Felvettek
hétfőn kéne kezdeni, de mondtam az nem jó, a Balcsira akarok menni
persze akivel mennék még nem tudja, de nem akartam, hogy túl sokat agyaljon, jobb kész tények elé állítani, megyünk és kész
(#11951) fokukac: pontosan
(#11956) FehérHolló: akkor szomszédok vagyunk
-
-
fokukac
nagyúr
Ha nincs motiváció, akkor az ember előbb vagy utóbb beleszarik...
Nálunk is ugyanez van, ennyi alulmotivált, apatikus ember között rég dolgoztam...
De mindenki elmegy máshova, és vesznek föl a helyükre olyat, aki onnan jött, ahonnan az új nagyfőnök, másfélszer v. kétszerannyi pénzértÍgy működik egy nagy szervezet, a fluktuáció az egyetlen jelzés, ami hat rájuk... :- )
-
zolynet
veterán
csúnyán be kell horkolni, és ijedten sikoltozva felébredni, az a leghatásosabb
nekem elmarad a mai tanfolyamom, útépítők elnyesték az üvegszálat
építik a Kultúra utcáját az antitalentumok -
kételkedem
addikt
Ha megcsináljátok a feladatokat, akkor "Na ugye, hogy meg lehetett csinálni!"
Ha nem tudjátok megcsinálni, akkor "Nem igaz, hogy ennyit se tudtok megcsinálni! Mindenki tegye oda magát, szedjétek össze magatokat!"Több feladat persze több fizetéssel jár! Ha mostantól kb háromszor annyit fogsz dolgozni, mint eddig, akkor a fizetésed is a háromszorosa lesz! Vagy rosszul gondolom?
-
-
Mawyx
őstag
ötlet?
Ilyenkor jön azzal, hogy legyünk csak barátok, mert nem birja kezelni a féltékenységét és ha csak barátok vagyunk, akkor nem féltékeny. De ő féltékeny, könyörgöm, amikor ő a sáros?! Én meg rágjam a küszöbjét, hogy jajj bucikám ne mááár, hát így cejetlek meg úgy... miközben ő bánt meg mindig.
(#10339) kételkedem: köszönöm
-
nekem is megfordult a fejemben, hogy most lehetne jó áron felszerelést venni. igazából kabát érdekelne, hogy mégis milyen vízállóságút vegyek?
azt olvastam, hogy 5kmm alattit semmiképp sem, a 10 már elég jó, 20 és afelett pedig professzionális. namost életemben egyszer voltam síelni, szerencsére jól ment, 2-3 eséssel megúszom/nap. elég nekem szerinted egy 10ezres, vagy vegyek ellenállóbbat? nem akarom extrém körülmények között használni, csak szép időben
köszi a segítséget! -
kételkedem
addikt
A főkapu gps koordinátáit ( N 47° 58.346' E 19° 24.246' ) megadod a varázsszőnyegednek és odarepít! És mivel nem csak királylány vagy, hanem bagoly is, talán még varázsszőnyeg sem kell hozzá!
Hátha olvassa a kérdésed valamelyik lovagias lelkületű fórumtárs és kivisz kocsival!
-
Mawyx
őstag
De tőlem ilyet nem látott, a tanult dolgoknak, hogy szépen tálkából eszünk tápot meg tejet iszunk a másikból, el kellene nyomnia a madráevő ösztönt, amit soha senkitől nem látott, csak úgy van és madártetemekkel boldogít.
(#9075) fokukac: ez egy kicsit erős
(#9072) kételkedem: ez tökjó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Reklámblokkolók topikja
- Kuponkunyeráló
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest