- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #4838 üzenetére
belinkelném neked a closer c. film ide vonatkozó jelenetét ("thank you for your honesty! now fuck off and die!"), de nem tudom, keress rá magad.
Ui. amúgy ott kúrod el, hogy ezeken a dolgokon nem szabad agyalni, csak ösztönösen kell cselekedni, és ennyi....
odáig kéne eljutni, hogy az elbűvölő sármoddal és személyiségeddel kizökkentsd az ilyen csajokat az adott szituációból. mert egy csajnak mindig van éppen egy aktuális ideálja, vonzalma, kialakulófélben, egyik sem jár mezítláb... -
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #4703 üzenetére
Mivel már nem az első eset, állandóan ez van, nem értem amikor kiszállnak a kocsiból, miért nem tudja zsebbe rakni? Az nem idő, ahogy leállítja a motort, egy mozdulattal nyúlhatna és pattinthatná ki a tartóból és kiszállás közben mehet a kabátzsebbe... Persze nem kéne lopni, de ha már lopnak, kicsit vigyázni kéne a cuccokra.... Ha sietek én se kapcsolgatom ki, csak patt ki és jön a zsebbe, saját érdekem, különben elviszik.
-
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #4656 üzenetére
Ahh, Barcelona?
Irigyellek!
Sajna az életben nincs mantett állás, hogy ha nem jó az output, akkor pause, újrabetölt és másik variációt játszuk. Az idétlen időkig film jut erről az eszembe
Amúgy meg mekkora lett volna: leszállnak az utasok, te hátramész a szöszi bombázóhoz, a fedélzeti biztonsági marshall meg leterít, hogy terrorista vagy! És akkor kaland is lett volna, meg feküdt is volna rajtad valaki! Jaaaaj, azok a forró katalán éjszakák.... hmmmm -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #4645 üzenetére
Hú, én már nagyon soxor (pohár kedvéért
) voltam úgy, hogy láttam egy lányt, szemeztünk, a vak is látta, hogy tetszünk egymásnak, de ő úgy gondolta a férfi tegye meg az első lépést, én meg nyavalyás beszari alak voltam, vagy túltengett az egóm. Aztán leszállt a buszról / beszállt a kocsiba / elment, eltűnt, kilépett az életemből, azóta sem tudom kicsoda, merre él, ...
A feleségemet is úgy ismertem meg, hogy volt egy sportvetélkedő az egyetemen, ő a hosszútávfutásban indult, én meg légpuska lövészetben. Összenéztünk, hosszan néztük egymást és odaléptem hozzá. Azóta is tart a szerelem!
Egyszer azt mondta a gyaktanárom a középsuliban, kalapács reszelés közben, hogy "fiúk, azt a nőt, amelyiket lett volna lehetőségetek meghúzni, de nem tettétek meg, a halálotok után a mennyországban az orrotokra huzzák!" -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #4598 üzenetére
Vénember jól mondja: hatékony.
Ez van.
Amikor én megpályáztam a jelenlegi munkakört a job.hu nem árulta el ki a megbízó. Kérdeztem, hogy ha a kislány nyomorék, akkor hogy vegyem feleségül látatlanba? Visszakérdeztek, hogy nem mindegy nekem melyik cégről van szó? Mondtam, hogy nem, mert nem szabad elhelyezkednem olyan cégnél amelyik a korábbi munkahelyemnek szakmai konkurense és ha ők alkalmaznak, akkor nemcsak én és ők, hanem a közvetítő is szabálysértést követ el, kimerítve ezzel az ipari kémkedés fogalmát. Erre elárulták, hogy melyik cégről van szó. Kérdeztem, hogy ez miért ennyire titkos. Nem is hittem, hogy ennyire pofonegyszerű a megoldás: nem akarja a fejvadász, hogy őket megkerülve közvetlenül a céghez küldjem be a jelentkezésemet, mert ők ebből élnek. Azt hiszem világos az elv. Szerintem meg ha van egy cég, amely tízmilkós kocsikat tol a vezetők segge alá, az legyen már szíves alkalmazni egy csinos, melles-faros menyecskét a HR-re, hogy normális álláshirdetéseket tegyenek közzé és ne kelljen kihajítani 500k-t egy fejvadász cégnek.
A rendszer azért él meg kishazánkban, mert itt hatalmas divatja van a munka leosztásának (alvállalkozó alvállalkozója) és egyszer csak költség itt, költség ott, minden le van írva, nem marad pénz az adót befizetni, nullszaldó. Pont.
Bocs, ha hosszú voltam, de ma ráérek, nincs csempebontás, kéne gyémántkorong a flexbe, az Obi meg menjen a k...a anyjába 2300 Ft-ért.
Asszem iszok egy KV-t, mert túl alacsony a vérnyomásom! -
Bubee82
őstag
válasz
BlacKSouL #4598 üzenetére
Teljesen egyetértek. Sokszor még az sincs h kit lehet felhívni, ha netán kérdéseim volnának. Csak egy email cím h hova lehet küldeni a jelentkezést oszt' kalap kabát.
Itt az esetek döntő többségében: 1. tudom kihez jelentkezem 2. mindig van elérhetőség megadva. Nem email, hanem egy személyes telefonszám, aki gyakorlatilag sokszor a felettesed lenne, amennyiben te kapnád az állást.
Ennyi... Meg egy bambi.
Vénember
Ok. Mindenki máshogy értékeli. Tudod, a s.gglyuk esete
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #4324 üzenetére
Hogy mindig félig üres az a qrva pohár, még akkor is, ha "2 napja semmi nem esett, sőt, még a nap is sütött. Sőt, még fagypont fölé is felkínlódta magát a hőmérséklet."
Miért nem megy ez a pozitív látásmód neked? Csak egy kicsit legalább. Tudom, azért mert neked mindig fenemód szar. Meg tudná ezt valaki változtatni?
Kedves pohár, ezt ne vedd személyeskedésnek.
-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #4238 üzenetére
Leesik az állam, de jó neked
pálmafás képet remélem kapunk
Tisztelt Mawyx!
Jelentkezését a * tanári állásra megkaptuk,köszönjük. Amennyiben kiválasztásra kerül kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.
Üdvözlettel:
x y
igazgatóMár annak is örülök, ha valaki ír bármit
kivasalom ezt a töménytelen mennyiségű ruhát és elrakom, mert nemsoká vendéget várok
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #1988 üzenetére
Mi lenne, ha esett volna tisztességes 70 cm hó?
Talán tegnap volt a híradóban, hogy kátyúzzák az utakat. Mínusz 10 fokban a fagyos-vizes-sós-latyakos kátyúba löktek egy kis aszfaltot. Minek? Ennyi erővel az anyag költségét, a melósok bérét és az összes járulékos költséget nyugodtan szórhatnák a Tiszába is, pont ennyi haszna lenne!
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #1681 üzenetére
Mi a francért nem vagy még mondjuk MArokkóban? Vagy Spanyolországban?
Látod , nekem tököm ki volt a magyar időjárással, ( addig vazze nem tudott hó esni évekig, rendesen, amíg Budapesten élem...) azóta mióta eljöttem pedig béke és nyugalom honol ( kivéve ha otthon esik a hó itt meg süt a nap, mert akkor nem őszinte a mosolyom).Amúgy ne hisztizz Blackie, ha én tudom lapátolni a havat ( márpedig a Jászságban voltak fincsi kis hóesések korábban) , akkor te is tudod.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #1576 üzenetére
Tudod, úgy vagyok vele, hogy ha valaki leírja, hogy milyen baja van, és én tudok segíteni, akkor nincs az az erő, ami ebben megakadályozzon. És ez mindenre vonatkozik. Ez nálam nem fizetség kérdése. Ilyennek születtem, és - remélem - ilyennek is fogok elmúlni ebből a világból.
Más: Érdekes ez a freemail: Ma küldtem fél egykor egy e-mailt a patikába, és este nyolckor még nem volt ott. Még jó, hogy a patikának beállítottam a szolgáltató által adott mail címet is...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #1549 üzenetére
Ja vagy úgy! Az nem rajtam múlik, s tartok tőle, hogy az illetékeseknek most kisebb gondjuk is nagyobb annál, mintsem ezzel foglalkozzanak. Na meg ha egyszer egy ilyen egyéni rangosztás* elindulna, akkor nem lenne megállás a lejtőn - azaz inkább maradjon így. Aztán az is lehet, hogy megadom magamnak, csak figyelj!
*: Kivétel persze a Jómunkásember-ek választható egyéni rangja az avatarhoz hasonlóan, de ugye azt meg kell szolgálni és meg is kell becsülni! (De ha lenne is ilyen egyéni rang, akkor azt ugyanúgy meg kellene becsülni, ebben egyformák lennének.)
Tim: Ez biza így van - de hát: Ezek ilyenek, hallod!
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #1437 üzenetére
Édes fiam, hozzáadsz még 10 ezret, és 160 ezerért egy 42 colos, fullhádé panasonic s20-as plazmát kapsz, ami nagyjából földbe döngöli az összes lcd-t.
Nem az ilyen ledes parasztvakítós szart kell nézni...
amúgy, ha lcd kell, akkor ott van pl. a samu 32c550, kb. 105 e ft a boltban, Nolfinál meg még olcsóbb, ja, és 82 cm.
a parasztvakítás fokozatai:
-a plazma beééég, nemjóóó (valójában az újak nem égnek be, csak, ha nagyon kretén vagy)
- a plazma sokat eszik, bezzeg az lcd, és bezzeg azon belül a led... (valójában átlagban nem eszik szignifikánsan többet a plazma, ha ésszel használod)
- eeeeekkoora dinamikus kontrasztja van az elcédének (nagyjából ez az első funkció, amit ki kell kapcsolni)
- 100 hz-es meg 200 hz-es a jó elcédé, mert akkor milyen folyamatos a mozgás (lófaszt folyamatos, olyan lesz a képe, mint valami brazil szappanoperának - nálam nem ez a moziélmény - arról nem is beszélve, hogy a 100 hz-es tv-k input lagja hatalmas - a plazmáé nulla)
- ledes tv a jó, mert az kevesebbet fogyaszt és az kurva környezetbarát, meg modern, meg nagyobb kontraszt, meg szebb a kép, meg satöbbi (a valóság ezzel szemben az, hogy évekig kéne állandóan tv-t nézned, hogy visszajöjjön az ár-különbözet az áram-számlából; ezen túlmenően pedig az olcsó ledes tv-k oldalról kapják a megvilágítást (edge led), nemes egyszerűséggel foltos a kép...)a fentieken túl meg kell még említeni, hogy az lcd-n kurva éles állóképeket lehet létrehozni, de amikor megmozdul, egyértelműen a plazmának van szeb képe. Egy belépő szintű plazma is lealáz bármilyen lcd-t moziélményben...
És ehhez jön még az ár... olcsóbban, vagy egy árban kapsz nagyobbat a plazmából... Az egyik jóbarátom vett egy jó kis parasztvakítós 40 colos c6500-as ledes samsung lcd-t 250-ért. Egy másik barátom 210-ből vett egy 50-es samsung plazmát. Nem egy kategória a kettő... az lcd egy felülre pozícionált marketing-csoda, a plazma meg csak egy belépő szintű modell, mégis kenterbe veri a másikat...
itt a fórumon nap mint nap akar valaki 32-es ledes tv-t venni 150-ért, holott nagjyjából ennyiért 10 collal nagyobb plazmát lehet kapni...
A plazma egyedül monitornak nem jó, mert akkor tényleg beéghet... -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #1373 üzenetére
Betegen és télen a szobai 16 -18 fok sokkal másabb ( és kifejezetten rossz) , mint odakinn tavasszal , mikor süt a nap.
15 fok fölött van amúgy a pólós idő.
Amúgy engem a büdös életben nem láttok szerintem 30 fokot visszasírni. Csak plusz két-három fok még ( ergo 20 fokos szoba) ,és én már elégedett vagyok.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #1303 üzenetére
Akkor mehet nyugodtan
, bár úgy tűnik, az Azibiot (azitrhromycin - makrolid antibiotikum) a dolog lényegét elvégezte (meg éppen végzi is), a maradékot meg majd az immunrendszer eltakarítja. Ha közben hurutos köhögés is jönne, akkor igyál valamilyen köptetőt (pl. Mucopront, vagy Elix. thymi comp.), meg a C-vitamin - forró tea kombó mehet tovább. További gyógyulást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest