Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Pedig egy jó mobilnettel még dolgozhatnál is sok helyen, miközben kamionnal körbeutazod a világot.
Egy kis porszívózás mit nem tesz: a procihőmérsékletet nem tudom hatvan fok fölé vinni HD videó lejátszással sem háromezres ventifordulat mellett. Pedig 720p filmek lejátszásakor az utóbbi időben a procihőmérséklet megközelítette a kilencven fokot.
Vigneau: Nem a benzinárat kéne ütni.
-
venember83
nagyúr
Nem mi csináljuk.
Na, bringák rendbe téve, illetve az egyik csak szétszedve, de a másik készen áll a holnapi havas megmozdulásra, téligumik felszerelve, pótbelsők megfoltozva. Bevetés után meg majd összeszerelem a másikat, miután megkaptam kölcsönbe a célszerszámot. Szép nap lehet a holnapi.
-
-
Tim82
félisten
Bár lehet, hogy csak a Huawei E630 picimaci modem nem szereti a vonatozást, rápislantottam a Galaxy S kijelzőre, ott van edge stabil 3-4 csíkkal. Próbálkozhatnék wifi tetheringgel a telefonról, de akkor holnap reggelre lemerülne az akku (mert a tethering rendesen nyeli a kraftot) és egy nap vidéki birtokokra való levonulásért nem hoztam magammal telefontöltőt.
Pisztillus: igen, emlékszem a történetre.
Winner_hun: mindkettő Parci jóindulatától függ és le kell tenni valamit érte az asztalra, szóval nagy különbséget nem látok közöttük...
-
Tim82
félisten
Eredetileg egy anyámnál* dolgozó jómunkásembertől hallottam, ilyen formában:
"50 évesen sokkal erősebb vagyok, mint voltam 20 évesen. Akkor a reggeli... khm... merevedésemet két kézzel sem tudtam lenyomni, most meg már két ujj sem kell hozzá!"
Más: gyönyörű vakfoltok vannak a
PannonTelenor hálózatán a Budapest-Tata vasútvonalon. Az a durva, amikor GPRS sincsen.* btw, anyám régész, kamaszként én is dolgoztam pár ásatáson.
-
Pisztillus
senior tag
Szépet neked is!
Ahogy ránéztem a műholdképre, lent délen egymás után rohangálnak a ciklonok, így nálad már lehet hatása azok frontjainak, így nem csodálkozom a fejfájás sorozaton. De lesz ez jobb is, egyszer csak jön egy szép nagy anticiklon és vele együtt egy kissé nyugisabb idő is. (Végre elfogytak a betegek, így tudok kicsit gépelni.)
BS:
-
pohár
félisten
na igen, a jóféle kis 80%-os Tunelek, mmmm
eh, mire fel az a diszkrimináció?
jó ott a kék, piros és zöld íz, a pirosnak elég érdekes íze van, már amennyit érzek belőle
Blekk... szerintem jobban jársz ha a műtétre adod a fejed, igaz hogy két hétig a halálodat fogod kívánni, de többet nem lesz mandulagyulladásod
-
Pisztillus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest