- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
venembernek is: na ugye, milyen jó ütemérzékkel szóltam közbe! Engem próbáltok finoman győzködni ahelyett, hogy egymást csipkednétek!
(#7064) venember83 Örök kérdés a forma 1 -ben, hogy ez a pilóta egy másik kocsiban is ilyen jó lenne vagy, hogy egy másik pilóta mit tudna kezdeni ezzel a kocsival! A pilótának és az autónak tökéletes összhangban kell lennie a legjobb eredmény érdekében! Ebbe az autóba hiába ültetsz egy Barichellót, minta hogy Vettel is csak szenvedne Michael Schumacher autójában!
-
venember83
nagyúr
A hozzászólásban nem rád céloztam, csupán egy másik megvilágításra is fel akartam hívni a figyelmet. Persze nyilván neked címeztem, mivel az előző megközelítés mellé kívántam felsorakoztatni az enyémet is, ebből azonban nem következik az, hogy te lennél az, akinek csak jogai vannak és nulla kötelezettségei a jogokkal szemben.
-
degu
senior tag
Te igy gondolod!
Ez valoban maganugyed!
Sajnalom,ha ugy erzed,belemagyarazom a hsz.-edbe az en gondolataimat,velemenyemet
De akkor minek barmilyen topik?Es minek velemenyt nyilvanitani?Hiszen t.k. mindenki *szemelyes attitudje*,es velemenye- maganugy!
En azt hittem,hogy itt velemenyt,gondolatokat cserelunk/osztunk meg...
Mert abban a pillanatban,ahogy megosztjuk barmilyen kozosseggel a problemankat,vagy velemenyunket,felvallaljuk a reagalasokat is! -
degu
senior tag
Nem hiszem, hogy egy személyre szóló, baráti megjegyzésből érdemes volna mélyen szántó szociológiai következtetéseket levonni.-irtad.
Tudod-ez nem hit,es itelet kerdese!
Mert a szemelyre szolo,barati megjegyzesben is az emberek/tarsadalmi szfera iranyultsaga nyilvanul meg! Es mint ilyen-melyenszanto szociologia,vagy sem,egyetertesz -e vagy sem-bizonyitekkent ertelmezheto.
A Te reagalasod is termeszetes,es ertheto,mert az emberek/emberiseg mindig elutasitottak a korvonalazodo,es fenyegeto jovo kepet./lasd II.VH. elozmenyei,es vegkifejlete/
Es a gaz az/es ezert is batorkodtam a velemenyem kifejteni/ mert itt mar nem arrol van szo,hogy a molyragta,iroasztal mogott porosodo szociologusok dunnyognek,hanem egy mezei,egysegsugaru amator is felfedezi az osszefuggeseket! -
degu
senior tag
Es joggal!
Mert ez egy termeszetes folyamat - jelen esetben- Atomizalodik a tarsadalom!
Elkezdodott a szetesese.Ennek elso lepese a regi csalad/hazassagmodell fokozatos megszunese,majd a globalis elmaganyosodas!
Mindenki le fog sz*rni mindenkit,es senki sem fog torodni/segiteni masokkal/masokon.
Csak individumok lesznek,majd jonnek az utcai harcok a tulelesert,meg a feszultsegek levezeteseert.
Szerencsere? ennek a folyamatnak az idobeni lefutasat senki nem tudja! -
BlacKSouL
addikt
Vágó Úr, kérném a közönség segítségét
Általános műveltség, akkor pl. érettségiig bezárólag legalább egy alkalommal említést kellett volna tegyenek róla a megelőző 12 évben, ám ennek hiányában vagy az oktatás színvonala, vagy a fenti ismeret meglétének alap műveltségi szinthez való kötése nem elfogadható.
Nálunk sosem esett róla szó. Azóta meg szintén nem futottam bele. Rá pedig eddig nem kerestem, mert ahhoz tudnom kellett volna róla. -
-
kételkedem
addikt
Média lejátszó mellé kell film tárolásra. Gyakorlatilag csak az ár/érték arány számít. ja és persze occó legyen!
(#5747) Kalandor sikeresen hangoltak városit falusi ellen, dolgozót inaktív ellen, manyupból kilépőt manyupban maradó ellen stb stb
(#5749) bobsys nem sokat tökölsz, az biztos!
(#5750) ToBeY formázd le, aztán másolj rá néhány nagyméretű anyagot (linux iso, játék telepítő, fhd film), aztán formázd le ismét. A Kürt Rt-n kívül más nem nagyon fog róla eredeti adatot vissza állítani!
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Na igen, de azt sok mindennek nevezném, rövid távon megoldás, hosszú távon viszont halál. És nem fizikai.
Érdekes, hogy a halálhír mennyire megváltoztatja az emberek és az ember megítélését bizonyos dolgokról. Voltam Cseh Tamás koncerten, nem volt rossz, de talán a lankadó figyelem okán, igazán jó se volt. Mostanság viszont szívesen hallgatom, valamilyen oknál fogva. Foghatnám a korra, meg a nem is olyan régi váratlan halálhírre, de tulajdonképpen érthetetlen. Számomra.
Nem, az előző két bekezdésnek semmi köze egymáshoz. És nem, nem is kell a második bekezdésre reagálni, csak úgy írogatok. Mer' itt lehet.
-
ngabor2
nagyúr
cölibátus (papi nőtlenség), vagy szex nélküliség? nem mindegy...
btw a papi nőtlenség tévedések egymásra épülő halmazából alakult ki. emiatt tartom képmutatásnak a római katolikus templomi esküvőt, és keresztelőt: a pap olyanra esketi meg az ifjú párt, amit ő maga sose élhet át. bár mióta kritikus szemmel nézem a vallásokat, egyikben se bízok.
-
AMD Power
titán
Értem már nem kell...
-
kételkedem
addikt
-
lujó55
addikt
+1 szavazat, bár én a barnákra bukok:
Pl. kedvencem:
De befejezem, mert van szép nős topik is -
Pisztillus
senior tag
Bocs, akkor nem nálad volt aláírásban, talán ha jól emlékszem (ezek után
), akkor Bubu-nál...
Tothgera: Gondolom, nem unalmas az életed... Nálunk a patikában is akadnak érdekes szituációk, mi sem unatkozunk...
A videóra: Itt az élő példa arra, hogy üzemanyagtüzet miért nem lehet vízzel oltani. (Tovább ég a víz tetején.) -
venember83
nagyúr
A munkahelyet nem tudom, hol érintettem, de mindegy. Nincs miért bocsánatot kérned, még gúnyosan se. Én tényleg azt hittem, hogy ide szórakozni, beszélgetni járnak az emberek, elvonatkoztatni a szürke mindennapoktól, de tévedtem. Nem először s nem is utoljára. Sajnálom, ha ezt nem lehet megérteni.
PS. Nekem se jó, de a panaszkodás nem segít senkin.
PPS. Aha, beugrott a munkahelyes dolog. Ha a munkahely alatt a bankokat érted, akkor szólok, a BB meg az Erste csak Emese ("Köszönjük, Emese.") miatt ugrott be, nem sértésnek szántam, a magam rendkívül primitív módján viccelődtem. De nem kérek bocsánatot. Ha elhiszed, jó, ha nem, hát nem.
PPPS. A politikai helyzet nem fog megoldódni, max túlteszed magad rajta, legalábbis ez az én primitív meglátásom. -
venember83
nagyúr
Jaja, az Erste bankot is lehetne reklámozni benne.
Bár Zoltán a Budapest Banknál dolgozik...
Szándékosan nem nézek tévét, nem olvasok politikát akár messziről is érintő újságot, mert nem akarok tudomást venni arról, amit eredendően nem változtathatok meg, erre itt folyamatosan ez a téma. Ha csak engem zavar, szóljatok, komolyan! Nem gond.
-
fokukac
nagyúr
hmm. a negativitásod lehet, hogy bejött. mióta hozzányúltam, úgy indul a monitor, hogy 80%-on van a fényerő, ami nem egészséges egy lcd-nél...
(eddig 15-ön volt beragadva, az olvasni tökéletes este, de ha besütött a Nap, vagy filmet néztünk, már kevés volt. áhh, sose lesz ez már tökéletes...
)
bájdövéj, felkeltem 7:30-kor, így csak fél órát késtem, viszont cserébe úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger... de majdcsak belerázkódom valahogy
-
fokukac
nagyúr
fogd már vissza a negatív hullámaidat...!
legyen hited, pajtás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest