- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29333 üzenetére
Hivtam parat az elobb, sajnos a Charger nem annyira excuziv, hogy azt lehetne ...csak magat a kategoriat lehet es azt adnak mi eppen bent lesz: dodoge, ford, hyundai.
"The makes/models shown are examples only. We are unable to guarantee a specific make/model. Actual makes/models are subject to availability and vary by supplier. "
Vagy nem foglalok elore hanem a helyszinen van vagy 9 ugynokseg es ott probalok egyet keriteni, vagy valami mast foglalok. A mustang kabrio az kulon kategoria azt azert lehet, a merga es tarsai meg 200-300/naptol indulnak azoket meg mar lehet
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29330 üzenetére
Ezen gondolkodtam nagyon, de csak harman megyunk csajszi nem kapott szobit, amit esetleg szeretnek az a Charger elkezdem hivogatni szerintem a kolcsonzoket es ha van nekuk konkretan egy akkor be is foglalom. Viszont a mustang biztos nagy elmeny lenne nekik.Szoval meg agyalok rajta, de lehet egyik nap ez kene masik nap meg az
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29318 üzenetére
Most neztem: 28 fok nappal ejjel meg 24. Gondolkodom, hogy kene berelnem egy nyitott mustangot.
Nem tudom honnan jott az otletMegyunk le Key West-re ott leszunk egy napot, masik kettore meg nincs ter.
Honvagy az nekem sincs, soha nem is volt, de allitolag 5 eves koromban mondtam eloszor szuleimnek, hogy vilagga megyek.
-
bobsys
veterán
válasz
bobsys #29304 üzenetére
Na hivtak. Elvileg felvettek, de majd a board meetingen meg kell beszelni (jovo het hetfo), addig elvileg elkezdik osszerakni a papirokat meg az ajanlatot. Mint tudjuk akkortol van az embernek munkaja miutan alairta a szerzodeset, igy meg nincs oromkodes
(#29307) Kassadin: ha felvettek, leirom
(#29308) fokukac: dehogynem, de este mindenki vesz a publixban par folyometert es este kipotolja amit megettek.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29223 üzenetére
Nalam eddig ketfele drugtest volt. Adnak egy sos nyalokat, par masodpercig van a szadban aztan beteszik egy tartoba es mar megy is a laborba.Vagy egy erre kijelolt helyen vizelet minta.
Nagyon szep! Gratulalok, de nem kell izgulni. Odatelefonaltam nekik, gyakorlatilag mar fel vagy veve
-
Kassadin
addikt
válasz
bobsys #29198 üzenetére
Ez arról szólhat (gondolom én), hogy legyőződ-e a honvágyadat. De szerintem elég olvasni egy kis portfoliot, meg hvg-t, aztán rájössz, hogy miért mentél ki, és miért nem itthon élsz. Lehet, hogy túlságosan leegyszerűsítem a dolgokat.
Nem vagyok tisztában az ottani fizetésekkel és kiadásokkal, de egy jobb pozícióban nem hinném, hogy problémát okozna félretenni rep. jegyre.
"Elsore arrafele venni az iranyt sok embert probara tesz es nem is olyan egyszeru bevandorolni, sok ido mig eldontik az ottani hivatalok, hogy jovagy nekik es adnak megfelelo papirt."
Fokukac mondta usat, én meg mondtam másik 3 nehéz, ha legalább nem ugyanolyan "nehéz" országot, ami hozzám közelebb állna, ha lehetne választani.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #29175 üzenetére
hát nem tudom, én nem vagyok ehhez hozzászokva, egyszerűen derogál, a szabadságérzetem súlyosan sérül az ilyenektől....
amúgy egy property investment analyst álláshoz volt odaírva.
Ui. tényleg, azt nem is írtam, hogy eggyel lejjebb meg volt egy link, hogy az applicationhoz oldj meg egy házi feladatot, érdekesen működnek ezek a dolgok.De tök mindegy, úgyse tudnék legálisan dolgozni az amcsiknál.
-
kételkedem
addikt
válasz
bobsys #29124 üzenetére
TP-Link WR841ND és Netgear WGR614 routerrel is ugyan az a hiba. Letöltés nincs, ha csak egy géppel vagyok fent és csak a böngésző van megnyitva, akkor is előfordulnak szakadások. Szerintem szolgáltató hiba. Már csak egy olyan szoftver kellene, ami log fájlba menti, hogy mikor szakad meg a kapcsolat, hogy érdemben tudjak reklamálni.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29055 üzenetére
Meg holnap vagyok utoljara Mo-on bereltem egy 1.6-os octaviat, de 2.0 dizel C5-ot tudtak csak adni. Kerdezem a kolcsonzot (Audi szalon) biztos nem fog lerohadni?
Uram 4 honapos a kocsi, teljesen rendben van, de miert kerdezi?
Hat, Megis csak Citroen.
Nem is banjuk, hogy vegre eltunik inmen
Kivul van akkora mint az S80 , hatul azert nincs benne akkor hely, jottem vele palyan, varosba, minden fele es 6.2 liter atlag. Es azt kell mondanom, hogy jo vezetin, motor futomu nagyon korrekt.Visszavinnem magammal szivesen. Az ottani uzemanyagarak mellett a sporolas csucsa lenne. -
válasz
bobsys #28964 üzenetére
Elég barátságos árnak tűnik, az autó is nagyon egyben van így képekről, meg hát 84 ezer mérföld meg se kottyan neki
. Hmmm, abban hónapban vagyunk, én az utolsó nap előtt egyel születtem, még régen
. De az autóra visszatérve, szerintem jó vételt csináltál, nem is eszik olyan sokat, ott meg ugye másak az árak üzemanyag szempontjából
.
-
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #28947 üzenetére
Normal esetben 1 Ora 20 perc az ut, de legutobb amikor tesomat hoztam ki akkor 4,5 ora volt
Inkabb itt ulok a varoban mint az autopalyan izgulok a dugoban, hogy osszejon-e vagy sem.
En napi hasznalatu kocsit nem is vennek manualsiat itt.
Amennyit araszolni szoktam egy heten, teljesen felejtos reszemrol is. -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #28943 üzenetére
Na gratulalok!
Vegre van mivel kozlekedni, marmint sajattal. Azert as megis csak jobb mint a kolcsonzos megoldas.
Eppen ulok DC ben a repteren... varom a BA Londoni jaratat mar csak 2,5 ora indulasigFeherhollo biztos arra gondolt, hogy miert nem a 5.0 V8-as motorral vetted.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #28351 üzenetére
Az egyik legjobban lopott kocsi az usaban. Kulonben nekem is tetszenek, szeretem a nagy sedanokat. Vegyel valami takarekosabbat szerintem, mondjuk nekem most van 3 kocsim is
Van egy kicsi meg egy nagyobb, meg szokot melle lenni egy 7 szemellyes is ami most nincs.En carigslist-en vettem szinte minden kocsimat hasznaltan. A kereskedok szerintem nem tekergetnek orat, ki lehet fogni normalis darabokat itt is - ott is, de ok joval dragabban adjak a kocsikat mint a maganemberek az fix.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #28371 üzenetére
yepp.
hp: azt a valószínűtlen esetet szimultáltam, hogy kettőnknek elég lesz egy bőrönd (bár nekem ruhám nincs sok, de a kütyüjeimet szoktam vinni).
És a gitáromat még bele se számoltam.tehát ott tartunik, hogy 40 ezer a csomag díja, de lehet, hogy 80. Ennek az árából azért elmegyek oda kocsival is...
Nem nekem való ez a repülős nyaralás...
-
neduddki
nagyúr
válasz
bobsys #28273 üzenetére
HI!
szomszedannyos egyilanya ausztrzaliaba szakdt /masik norvegiaba/ sokat meselt a keleti partrol mikzoben hoztma vittem a repterre /+exdoktoanduszunk melbourene rontja a kinai lanyaokat/, letelepedni nem vonz ausztralia, de par honapaot eltoltenek bejarva amit csak lehet:- ) de elote van a listan az uj-tengeri fold, azert agyon meg vagyok bolondulva
udv
neduddki
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #28221 üzenetére
Mondom ma a fonoknek: Peter nemsokara jon hozzank es logsz neki egy nagy stake-kel. Azt mondja tudja es rendben van. Kerdezem a titkarnot, hogy melyik a legjobb illetve inkabb a legdragabb hely a kornyeken?
A belvarosba a ....
Fonok rohog, az mondta nyugodtan menjunk oda.
Titkarno: de vihetem az outback stakehouse- ba is.
Mondom meg csak az kene, vagy kirohogne vagy pofan vagna, most jott onnan -
NoLF
veterán
válasz
bobsys #27614 üzenetére
nem tudnak az ausztrálok alkoholt csinálni? nem ittál még rendes ausztrál sört, s a világbajnok ausztrál borokról sincs fogalmad, vagy valami elhatárolt területen vadásztál, ahol ilyesmikhez nem lehet hozzájutni esetleg?
más: azért az szögezzük le emberek, hogy az, hogy cider, még túl sok mindent nem jelent. mint ahogy az sem, hogy sör. ez olyan, mintha minden ember egyforma volna, vagy akár minden autó, vagy minden számítógép; pedig ugyebár nem így van. ciderből is van édes, félédes, félszáraz, száraz, ilyen-olyan összetevőkből álló, hozzáadott anyagokat igen/nem/kis részben tartalmazó, stb. a sörbe meg inkább bele se kezdek, reggelig gépelnék
ha esetleg vélemény kell, én képtelen vagyok meginni bármelyik cidert, nem nekem való.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #27614 üzenetére
Van mar strongbow pear is, nyami. Mi ez a hiszti maugy itt a topikban a ciderekrol? Somersby ciderek jok, bar noiesek. Strongbow almas nekem csuszik, barmikor megiszom, ellenben egy lagerrel, amibe bele sem kostolok.
A legjobb amugy a toffee apple brother cider , a jo kis kremturos izevel
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #27528 üzenetére
hogy veszem a tulajdonomba?
bepipáltam magam a security fülön, full controll-ra.
a legegyszerűbben.és kérlek, vedd figyelembe, hogy nem egy könyvtár, hanem effektíve 3 TB vinyó, 623 ezer köynvtárral...
Más téma:
Blacksoul még nem is írta :
Több mint százéves napi hidegrekord dőlt meg keddre virradóra, a Nógrád megyei Zabaron mindössze 3,5 fokot mértekNógrád jó hely, na
-
bobsys
veterán
válasz
bobsys #27412 üzenetére
A kedvencem a tegnapi volt. Hirdetem a tv unitot 30 ausztral dollarert. Jon az sms, hogy erdekli mikor johet megnezni. Valaszolok. Par ora jon a valasz sms, hogy ok akkor jonne megnezni de ha megveszi akkor ugye hazhozszallitom? WTF
Megegyszer, egy 30 dollaros butorrol volt szo. A minimum oraber itt $15.96 tehat aranyaiban 1000-1100 Ftos tetelrol van szo. -
-
lujó55
addikt
válasz
bobsys #27026 üzenetére
egyszer (és szerintem utoljára) elmentünk egyetemi évfolyamtársakkal egy osztrák-svájci buszos körutazásra. jöttek orosz fiatalok is. nem akarom mondani mit éltünk át, a pénzünket követeltük az irodától a végén. az 50 millás buszt szinte nullára amortizálták.
nem akarom tudni milyen lehetett amikor végigvonultak az országon, mint hős felszabadítók. -
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #26860 üzenetére
Mi viszont itt tuti veszunk . Eleve 5%ot az ugynoksegunk atvallal az arbol, aztan meg ha 5 evig itt lakunk, akkor kaphatunk max £75,000 fontnyi allami tamogatast is ra.
Families could receive a 35% discount after five years' residency, with an extra 1% for each additional year, up to a maximum of £75,000. It had previously been expected that the maximum would be set at £50,000. -
ladybug
őstag
válasz
bobsys #26714 üzenetére
Valami ilyesmit javasolnék én is. Képtelen vagyok megérteni az ilyen beteges vonzódásokat ilyen veszélyes dolgokhoz. Meg amúgy is, tartok a motorosoktól és félek is tőlük. Többségük kiszámíthatatlan és értelmetlenül gyorsan hajt.
TonTomika: Tessék, szemezgess.
[link]Itt nagyon hasznos cikkek vannak,de szerintem ezt pont azok a motorosok olvassák, akik normálisan közlekednek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest