- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #48671 üzenetére
Nagyon durva, hogy megszerzel egy pénzért megpályázható tenderen egy 20 éves jogot, beruházol, alkalmazottat veszel fel, majd szűk fél év után azt mondják, hogy bocsi, de mégse...
Döbbenet. Egyszer durva jogbizonytalanság, hogy tollvonással elveszik a boltosoktól a cigijogot, utána egy tollvonással visszamenőleg belenyúlnak saját törvényükbe és elveszik attól is, akinek odaaták ezt a jogot.
MAgyarország, nemzeti együttműködés, simplisziti, vatevör. -
Integra
titán
válasz
fokukac #48665 üzenetére
látszik, hogy a talpnyalók hada is távol áll a fiúk által elképzelt ideálistól
egyébként meg elég egyértelmű, hogy azért van ez a módosítás, mert a hatalmi viszonyoknak nem megfelelőnek tűnik a trafikos bizniszből a döntéshozók zsebébe a visszaosztás.. kicsit rendet vágnak maguk közt -
Integra
titán
válasz
fokukac #48643 üzenetére
itt mondjuk szerintem nem az a dolog szépsége, hogy lúzerek, hanem, hogy a haszonleső seggnyaló elvtársak már egymással marakodnak és ölik egymást, akár csak szaros párszázezer nettóért. felőlem éhen is halhatnak, belőlem eddig sem láttak egy fillért sem
a fekete dohányipar meg virágzik..
a nav-os balhé meg nagyon jól rávilágít, hogy a nagyok amúgy is külön adózás alatt vannak.
amúgy ne gondold, hogy a tüchtig németeknél nem ugyanúgy megy az adócsalás, szart nem, csak 1000x nagyobb összegekkel. az utolsó ilyen nagy balhéjuk akkora volt, hogy átrajzolta a politikai térképet is. a különbség csak annyi, hogy a maradékból a németek még mindig sokkal jobban tudnak élni, ezért nincsenek olyan állapotok ott, mint abszurdisztánban.
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #48543 üzenetére
'90-es, szóval az azért meglepne.
Btw, ez frissebb, de nekem most kurvára adja: up all night. -
EQMontoya
veterán
-
-
NoLF
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #48487 üzenetére
"we sent this item, because we had (and still have) unsightly WIFI issues. I'm sitting two metres away from an Asus N66U router connected to 80/20 fibre that consistently does 65/17 mbps, getting around 17-20 mbps/15 on my laptop. It's regularly unable to join to public networks such as coffee shops, malls. Left me without an Internet connection more than once. The office is the worst, 1-5/0.7 with frequent disconnects where an iPhone 5s pulls 50/50 and a Macbook air north of 80 mbps."
kraftxld: le van tiltva, bios nem veszi be. Nem lehet.
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #48213 üzenetére
Én már tudom
Felhívod őket. Feltesznek néhány kérdést. Ha nem stimmel valami vagy megszakad a vonal akkor csak személyesen, bankfiókban intézhető új regisztráció.
Amit tőlem kértek:
Név, telefonszám, személyi igazolvány száma és lejárati ideje, lakcím irányítószámmal (a közterületre visszakérdezett), édesanyám leánykori neve, rendelkező személy van-e, hitel van-e a bankkártyához, melyik fiókban kötöttem a szerződést. Úgy rémlik 1 pontot kihagytam* de nem tudom.Használtam a netbankot aztán egyszercsak nem fogadta el a token jelszavát, 2-3 próbálkozás után kivágott, majd vissza se tudtam lépni. Vártam egy kicsit, megpróbáltam ismét, még mindig semmi. Na mondom újra regisztrálom ezt a vackot. Az első regisztrációnál kapott kód már nem jó, kellett új, már kaptam. Az egyik válaszom nem volt jó: hol kötöttem a szerződést, rávágtam hogy Dunakeszi, majd szóltam hogy mégse, anno az iskolába jött valami ügynök és rajta keresztül. *itt kérdezte hogy hanyadik kerületben volt, mondom 4, oda jártam középiskolába. Mint kiderült a csillaghegyi fiókban volt a szerződéskötés a 3. kerületben. Már rémlik hogy valami ilyesmit olvastam már valamelyik papírjukon évekkel ezelőtt.. de erre emlékezni:
A végén elmondtam neki is hogy szar ez az egész így ahogy van, majd rákérdeztem panaszt lehet tenni eme "remek" rendszerre? Persze. Meg is történt.
Amúgy rákérdeztem direkt ha már említetted hogy telefon újratelepítésénél is el kell ezt játszani? Igen, mindig...
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #48378 üzenetére
Nem értek hozzá, de tuti van ebben ezeknek valami rohadt nagy biznisz, hogy minden évben lépegetnek át a népek és az náluk új ügyfélként realizálódik. Nem tudom elképzelni, hogy egyébként miért vannak ekkora különbségek. Nálam most 32+adóról a legjobb ajánlat az Allianz-é, 18k+adó...
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #48378 üzenetére
Hehe, itt van mellettem is egy régi Samsung (asszem Galaxy Mini, ilyen aranyos kis fehér telefon, az a száma, hogy GT-S5570), de már ezen is 2.3.4 van. Amúgy annyira hamar megszoktam az új androidokat, teljesen átáll rá az ember, valamit kerestem a minap a Galaxy Tab 2-n, és olyan kis régimódi, gagyinak tűnik már a 4.1.2 is.
p
-
Integra
titán
válasz
fokukac #48378 üzenetére
ne hidd, hogy én az vagyok, de vagyunk páran az n4 mélyvíz topicban 35-40 körüliek, akiket a fiatalság tanít egy picit geekesedni...
és az akku üzemidő nővelése miatt megéri picit figyelni a sutyerákokra
ennek ellenére nekem nem életcélom az it-guruság, ennél én többet akarok az élettől. de nem rossz picit konyítani hozzáemvy:
most is jó az, csak ne akciósat vegyél, mert boooozik...kukac:
theopapa egész finomakat szállít ki főtt ételeket (nem pizzák), tésztákat, húsokat..
de leginkább starkebab.hu-tól rendelek török kaját, ha lusta vagyok a szerájba elugrani. és éjszaka is hoznak!!!
amúgy meg a teszkóban a duna pláza után van a menü étterem vagy gyorskifőzde (magyaros ízek) és ott szoktam frissen főtt ételt venni, ha nincsen kedvem semmi máshoz meg rendleni sem. sok és finom. -
Integra
titán
válasz
fokukac #48368 üzenetére
és utána rootold és tegyél fel egy supersu pro-t, busybox pro-ot, a franco kernel updater-t és aztán mehet rá a franco 194-es kernel is a gyári helyett
sms backup betolja gmail-be az sms-t, sosem töltöm vissza, nem ragaszkodom hozzá, elég ha ott megvan ha kellene valamiért. pl számlabefizetések visszajelző sms üzenete etc. a nőktől kapottakat meg amúgy is törlöm, fő a biztonság
-
Integra
titán
válasz
fokukac #48327 üzenetére
igen, ott azért akad még értelmes népség, a többség, amelyik gondolkodik és nem ül fel az első adandó alkalommal a populizmusnak.. ha lenne kormányváltás (ami nem lesz), akkor visszahoznám a vizit díjat. kíváncsi vagyok,hogy vityáék újra háborút indítanak e ismét. tuti
-
válasz
fokukac #48273 üzenetére
ismerős a szitu. 12 tömés vár rám
eddig szedtem a bátorságot hozzá (meg persze a zsetont), sajnos meglehetősen gyengék a fogaim, hiába mosom őket rendesen + fogselyem.
eddig 3 tömésen vagyok túl + kiegészítő dolgok (fogkő, ínykezelés), de már egy százast kicsengettem. a töméseknek 14-16k darabja.
-
jeges
senior tag
válasz
fokukac #48216 üzenetére
cib honlap ezt mondja:
"Amennyiben CIB Internet Bankon módosította a jelenlegi szerződését a regisztrációd kód a CIB Internet Bankon keresztül kapott QR kód formájában is megjelenik a sms-ben kapott regisztrációs kódon kívül. Ezt a kódot adja meg a QR kód leolvasásával vagy a Banktól sms-ben kapott regisztrációs kódot begépelésével" -
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #48216 üzenetére
Írj magatoknak a Válaszolunk menüpontban
Felteszed az alkalmazást, megadod a jelszót és belépsz. Vagy az lehet máshoz lesz kötve? Mert most megadtam random jelszót, a feldobott zászlót elfogadtam és beléptetett. Hogy kinek a jelszavát tudom így meg azt nem tudomCsak a számlaszám közepét kell eltalálni..
Hmm rámentem ezzel a random pin kóddal a jelszó módosításra, szerintem engedte is volna de wifin nem vagyok fent. Aha és ez így most wtf? Bármelyik pin kódot beírom simán tudok vele garázdálkodni?
Ha valaki megadja az én pin kódomat és eltalálja a zászlót (ami eddig csak helyes volt) akkor visszafelé is igaz, tud engem szívatni? -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #48212 üzenetére
Nem okoz kultúrsokkot, de pár fokkal élhetőbb város, mint Budapest. Mondjuk mind én, mind a barátnőm hosszútávon besokalltunk attól a kissé tömény formában az arcunkba tolt építészeti és turisztikai giccstől, ami a város fő jellemzője, de ez egyéni szocprobléma.
Amúgy meg bejön nekik, érzésre a város fél bevételét a turizmus adja.
Ami nagyon becsülendő a csehekben, hogy minden hazai dolgot felkarolnak. Nem tudom, ismeritek-e a Machinarium c. játékot, egy cseh fejlesztőcsapat munkája. Na, vannak ajándéktárgyak a játék fő karaktereivel is...
Meg minden lehetőséget megragadnak a város propagálására. Mondjuk Rainer Maria Rilke itt nyomorgott szegény költőként három hónapot egy koszos lyukban? Nosza, emléktáblát, szobrot, ajándéktárgyakat stb. az emlékére! (Ez most csak hasraütéses példa volt, nem néztem utána, de valóban láttunk egy Rilke-emléktáblát.) Avagy minden kulturális dolgot valamilyen formában pénzre váltanak és ezt az esetek nagy részében még csak nem is ízléstelenül teszik.
Prága valahogy egyébként olyan, mint Budapest lenne, ha az összes "mi lett volna, ha ezt meg azt csak kicsit jobban csinálják..."-kezdetű mondat mellett pipa lenne. Persze, lehet, hogy belőlem meg a "szomszéd fűje mindig zöldebb"-effektus beszél.
Btw, olyan elfajzottak voltunk, hogy még csak nem is söröztünk (csak hoztunk haza egy-két üveggel). De lehetett venni abszintot (ami hamis, az igazi meg qrvadrága), meg marihuánásnak reklámozott kendermagos csokit. Na, ezeket kihagytuk...
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #48195 üzenetére
Neveli a média, ne aggódj...
Iphone van, meg trendiruci, meg zenélő tajtékbili, de a tanár mailcímét megnézni a tanszéki honlapon, az már bonyolult. Az értékrend meg pont olyan, mint amit egyébként sugall.
Tildy: nálunk meg jösztök van, de BP-n én is átálltam a jöttökre.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #48176 üzenetére
Nekem is ma frissítette az N7-et (ez az idei hardververzió), találtam néhány új widgetet, de ezeken túl egyelőre nemigen vettem észre, hogy miben más (meg kéne nézni a release notest). Mondjuk én az iPhone4, és a Galaxy Tab 2 után még mindig el vagyok tőle halva, hogy milyen gyönyörű a képe, és milyen piszok gyors rajta minden, úgyhogy extra gyorsulást eddig nem érzékeltem.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #48097 üzenetére
Na most epp mihez kepest? Forinthoz?
Csak mert ha te mondod sose tudniAmugy orulok, epp viszek haza penzt. Meg viszek egy ket dolgot, amit forintban fizetnek majd...
zoltanz: szerintem valamennyit tanulnak, leven adott egyhaz vilagszemleletet kapjak. En meg nem akarok olyan vallasi es ideologiai nevelest a gyerekemnek, amit egyebkent sem komalok.
Mondjuk nekem meg ez nem gond, keresztfiam viszont ateistakent koteles ott benn ulni a hittanoran. -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #48053 üzenetére
Be se vittek, eleve csak annyi volt, hogy bekopogtak, elkérték az iratainkat, valami kártyaolvasón lehúzták (ami ugye magyar személyinél egészen érdekes, mert nem tudok róla, hogy lenne benne mágnescsik), megvárták az eredményt, majd visszaadták és elköszöntek. Persze akkor is WTF-élmény volt. Vagy jól kivitelezett identity theft, de a hotelesek szerint havi egyszer jönnek ilyet csinálni a rendőrök.
Btw, Prága most valahogy kevésbé mézeskalács-város, mint két és fél éve, de még mindig pár fokkal élhetőbbnek tűnik Budapestnél.
-
lorcsi
veterán
válasz
fokukac #48054 üzenetére
ehhez éppen idevág..
-
tbs
addikt
válasz
fokukac #47964 üzenetére
Kiábrándítalak: a munkáltatói bérköltséged teljes elvonása még mindig 50% fölött van. Ez a bruttó/nettó játék a fizukkal atomértelmetlen...
Az 1kujcsossal csak ez a gond:
Ember1, nettó 100eFt: mindet befizeti (kajpianő), tehát ÁFA ugrik az egészből.
Ember2, nettó 300eFt: befizeti a felét, tehát a felének az áfája a megtakarításai között marad.Eddig szép.
Nos deazonbanizéígynemmaradhat, Ember2-ről az adót máshogy kell lehúzni. Bankadó formában pl.
Sokan a fentit nem fogják fel igazán. És sajnos szavazhatnak... Brrrr...
-
válasz
fokukac #47958 üzenetére
peresze, hogy megy az emberek megvasarlasa, lasd a sajat peldam, szerintem viszonylag kevesen kapnak tiz honap munkaviszony utan 7 szamjegyu fizut (br), megha csak egyszer is
plusz az egyeb dolgokrol nem is teszek inkabb emlitest. ennek sztem nem keves koze van hozza, hogy ravezessek a kadereket, kire is kell jovo evben szavazni
meg akkor is, ha rekord nyereseg volt, meg minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest